Renée Risberg!

MY MAKEUP - NEW YEARS EVEIdag är det nyårsafton och därför bjuder jag på en lite mer "festsminkning"! :) Mörk och intensiv men ändå med färg. Jag brukar inte ha kajal runt hela ögat men tyckte faktiskt det va snyggt! Inget till vardags kanske men till fest är det skitsnyggt!

Jag hoppas alla får en underbar nyårsafton, sminkade som osminkade! ;)

 

PAPPAJag gjorde även ett "pappa-DIY" till julafton, detta i form av en slipsklämma (eller vad det kallas). Jag använde mig av en hårnål/bobby pin, lim och pärlor. Jag valde bokstavspärlor för att skriva 'pappa', men man kan ju använda vilken dekoration som man vill! Man kan ju även använda denna som en vanlig dekorerad klämma! :)

Det du gör är att sätta hårnålen på en tidning eller en bit papper. Detta gör man för att den inte ska limmas ihop, för då kan man ju inte använda den!
Lägg sedan en liten klick lim på klämmans platta sida, där du vill ha första pärlan. Det är viktigt att limma på den platta sidan för om man limmar på den bågiga sidan blir det ju inte så bra...
Jag limmade också på pärlan för att det skulle sitta som berget!
Sedan bara du fortsätter att limma på pärlorna tills du är klar!
Ganska enkelt egentligen! :)
Lycka till!

 

MY MAKEUP - DRIVEHär kommer en lagom intensiv men samtidigt ljus sminkning. Jag har inte gillat att bara ha mörkt under ögat och inte över innan, men när jag gjorde en eyeliner med vinge och dessutom skuggade globlinjen tyckte jag faktiskt det blev bra!
Gillar att använda grönt till mina gröna ögon. Tycker att de framhävs fint! :)

 

MY OUTFIT - BUSINESS

 

Bjussar på en outfit idag också :)

Denna hade jag på juldagen, tycker den har lite business känsla faktiskt.

Hope you like it!