Renée Risberg!

MY MAKEUP - BLUE BLUEIdag blev sminket lika blått som himmeln! Egentligen är det en blålila i yttre ögonvrån men den ser mer blå ut på tycker jag. Älskar färg när det är varmt och sol! Hoppas ni gillar sminkningen och får en trevlig valborg! :)

 

BAKED POTATOEI måndags (sorry för fördröjningen..) åt vi grillat kött och bakad potatis. :) Supergott verkligen! Det var väldigt länge sedan vi åt bakad potatis så det va gott. Mycket sallad till det och lite smaksatt creme fraiche i potatisen är så jag äter det.

 

MY MAKEUP - FRESH SUMMERLOOKIdag blev det en snabb, enkel och fräsch sminkning. När det är så varmt ute känner jag inte för att ha så mycket smink.. (Nämner vädret i alla inlägg haha) Hursomhelst blev det bara lite brunt i globlinjen och sen en ljus mintgrön skugga i ögonvrån (färgen syns inte så jättebra tyvärr..)
Har förresten blivit liite brun!! Syns inte direkt på bilderna (och kanske inte i verkligen heller) men ändå ;) Älskar solen!!
Ha en fin dag! <3

 

HAMBURGERIdag blev det grillad hamburgare till middag. Såå gott! Och vädret är bara såå underbart! Får verkligen sommarfeelings, känns som sommarlov :) Man får så mycket mer energi av solen också vilket är behövligt inför alla prov under denna perioden..
Men men, hoppas ni har det bra och också har underbart väder! Kram!

 

MY MAKEUP - SIMPLE GOLDENHär kommer dagens sminkning :) Det blev en enkel och snabb guldig makeup som kändes passande denna otroligt varma dag! Tänk att det är såhär varmt redan i APRIL!! Wow asså! Hoppas ni har det härligt i solen <3

 

FRUKOSTGodmorgon! Idag blev det fil till frukost med rågpuffar, kanel, müsli och tranbär :) Jag brukar annars äta macka till frukost men idag blev jag sugen på detta!
Vad brukar ni äta till frukost?