Renée Risberg!

MY MAKEUP - I WILL MISS YOUHär kommer gårdagens makeup! Går snabbt att göra men är fortfarande snygg och med lite färg. Använd en snedställd tunn pensel (ögonbrynspensel t.ex.) och fukta. Doppa den sedan i en guldig ögonskugga och måla en eyeliner med vinge. Doppa den sedan i en lila ögonskugga och måla lite under ögat. Självklart kan man byta ut färgerna om man vill det! :) Hope you like it!

 

CINOHållet på att plugga just nu, mycket nu i slutet av terminen... Tog en liten paus och tänkte lägga upp två bilder på min lilla kanin som är ute i sin utebur och njuter av vädret! Så sööt! Han heter Cino (egentligen Cappuccino) och är en lejonkanin :)

Nu får jag återgå till pluggandet. Tur man kan sitta ute i det sköna vädret iallafall ;)
Ha en fortsatt bra dag!

 

MY MAKEUP - WHY NOT ME?Idag kände jag för FÄRG! Dock hade jag inte speciellt lång tid att ägna till sminket och dessutom ville jag ha det ganska neutralt samtidigt som det skulle innehålla färg. Detta blev alltså resultatet och jag måste säga att jag verkligen gillar den! Lagom färgglad, lagom mörk, lagom ljus... LAGOM helt enkelt! Man kan ju enkelt byta ut den turkosa mot någon annan färg också om man känner för det :) Det är ganska enkelt; ljus skimrig ögonskugga i ögonvrån, färgglad ögonskugga på mitten av ögonlocket och grå skugga sotat längst ut.
Hoppas ni gillar sminkningen lika mycket som jag :) Ha en fin fredagskväll! <3

 

FRESH BUNSÄntligen fredag! Såå härligt med helg (även om veckan bara var fyra dagar hehe). Tänkte hursomhelst bjuda på bilder från helgen när mamma bakade bullar till frukost. Supergott och lyxigt :)
En sminkning kommer upp senare idag som är sådär lagom färgglad. Så glöm inte kika in då! ;) Kram kram!

 

MY MAKEUP - HONEYEn sminkning jag gjorde under påsken men som jag glömt bort lite... Aja, nu kommer den iallafall :) En ljus sotning med gult och gråsvart som passar kanske bäst till fest eller andra tillställningar, men även till vardags om man är van vid lite mer smink. Jag tycker faktiskt gul ögonskugga är väldigt snyggt, ÄVEN när det inte är påsk. Det piggar upp och skojar till sminkningen litegrann. Och man kan ju göra allt från att lägga till lite gult i ögonvrån, gul eyeliner, gul sotning (som här, men man kan även göra mörkare) osv.
Ha en fortsatt härlig dag!

 

GREAT DINNERI måndags åt vi grillat till middag. Grillat är bara såå gott, håller ni inte med? :) Nu när vi går mot sommar blir det förhoppningsvis grillning oftare. Dock går vi inte helt efter säsongerna i min familj utan vi grillar ibland på vintern också. Men såklart blir det mer i lite varmare tider. Som tillbehör till det grillade hade vi potatis och morötter gjorda i ugn och sen grönsaker till det. Riktigt smaskigt var det verkligen!

Uppskattas mina matbilder? Skulle ni vilja ha mer av det? Själv tycker jag om att fota maten så det blir nog mer, men kan vara kul och veta om ni uppskattar det? :)
Ha en fortsatt bra dag! <3