Renée Risberg!

MY MAKEUP - BLUE AND PINKHejsan allihop! Idag vill jag dela med mig av en färgsminkning där jag kombinerat blått och rosa. Inte den vanligaste kombinationen, men snyggt enligt mig! Vad tycker ni? <3

BAS:
- Elf pressed powder
- NYC bronzer

ÖGON:
- Elf Little black beauty book Volume 1
- NYX HD eyeshadow base
- Elf Little black beauty book Chic
- ProFusion eyeshadow palette Twinkle twinkle
- Wet n' wild kajal black
- Max Factor 2000 calories mascara

LÄPPAR:
- NYC lipstick 405

 

MY LIST - MIXED UPVAD ÄTER DU EN VANLIG FRUKOST?
- Jag äter oftast macka, men ibland varierar jag med fil och flingor eller havregrynsgröt.

HUR HAR DIN SOMMAR VARIT?
- Den har varit helt fantastisk! Hade kunnat skriva hur mycket som helst på denna punkten.. Jag har både jobbat som konfirmandledare och varit på läger två veckor, jag har varit i USA i två veckor och även varit hemma och träffat kompisar. Underbart!

SPELAR DU NÅGOT INSTRUMENT?
- Jag har inte gått någon kurs, men jag spelar piano som jag lärde mig under mina högstadieår i musikklass. Där lärde jag mig också lite grundligt om andra instrument som t.ex. gitarr, bas och trummor.

VARFÖR BÖRJADE DU BLOGGA?
- Jag började blogga för jag gillade att sminka mig och ville dela med mig av mina sminkningar till andra. Jag använde också bloggen för att dela mina covers och egen musik.

VARFÖR VALDE DU ATT BLOGGA PÅ DEVOTE?
- Jag fick ett tips om att Devote var en väldigt bra bloggportal där man enkelt kunde fixa design och enkelt blogga. Eftersom jag inte hade bloggat innan litade jag på detta och blev väldigt nöjd!

VARFÖR VALDE DU ATT BLOGGA OM BLAND ANNAT SMINK?
- Som jag skrev innan älskar jag att sminka mig och är väldigt kreativ. Så att dela med mig av mina sminkningar till fler via bloggen kändes som en toppen idé! :)

BESKRIV DIN KLÄDSTIL
- Svårt... Jag skulle nog säga ganska enkel och basic men med det lilla extra. Mitt intresse för kläder och outfits har växt mer på senaste tiden.

VILKET ÄR DITT FAVORITPLAGG?
- Oj, svårt att säga! Kan inte riktigt välja ett men skulle nog säga jeans, svart cardigan och toppar. Men jag gillar allt!

VILKA INLÄGG FÅR DU BÄST RESPONS PÅ?
- Det är lite olika, men jag skulle nog säga mina sminkningar, outfits och naglar.

VILKEN ÄR DIN FAVORITMATRÄTT?
- Jag ÄLSKAR grillat! Annars gillar jag det allra mesta.

 

TORTILLARULLARIgår åt vi tortillarullar till middag :) Det är helt enkelt rullade tortillabröd fyllda med köttfärs och sen lite ost på. Väldigt gott och enkelt! <3

 

MY NAILS - FRIDA

 

För ett litet tag sedan skrev jag om att jag hade målat min kusin Ebbas naglar och även hennes kusin Fridas naglar. Så här på bilderna ser nu hur Fridas naglar blev :) Designen vi kom fram till var hälften rosa och hälften grönt, snygg kombination tycker jag! Visst blev de snygga? <3 p="">

 

MY MAKEUP - WHAT'S THE SECRET?Här kommer dagens sminkning! :) Det blev en naturlig och jordnära sminkning med lite svart ögonskugga som markerar franslinjen istället för eyeliner. Helt enkelt för ett mjukare och mer naturligt resultat! Annars har jag använt tre ögonskuggor på ögonlocket och lite under. Hoppas ni gillar sminkningen! <3

BAS:
- Elf tone correcting concealer
- Elf pressed powder
- NYC bronzer

ÖGON:
- Elf Little black beauty book Volume 1
- Svart ögonskugga från en palett från Oriflame
- Max Factor 2000 calories mascara

 

GOOD MORNING!God morgon solstrålar! Jag sitter för tillfället på tåget påväg till skolan. Börjar inte förrän om en timme men tågen går inte så ofta så jag får ta detta även om det bara tar en halvtimme. Idag står svenska, matte, engelska och design på schemat och jag slutar inte förrän 16.25! Väldigt lång dag!

Bilden tog jag igår morse påväg till skolan. Det låg typ en dimma över fälten, så fint! Ni får ha en toppendag så hörs vi senare! ♥