Renée Risberg!

MY LIST - MIXED UPVAD ÄTER DU EN VANLIG FRUKOST?
- Jag äter oftast macka, men ibland varierar jag med fil och flingor eller havregrynsgröt.

HUR HAR DIN SOMMAR VARIT?
- Den har varit helt fantastisk! Hade kunnat skriva hur mycket som helst på denna punkten.. Jag har både jobbat som konfirmandledare och varit på läger två veckor, jag har varit i USA i två veckor och även varit hemma och träffat kompisar. Underbart!

SPELAR DU NÃ…GOT INSTRUMENT?
- Jag har inte gått någon kurs, men jag spelar piano som jag lärde mig under mina högstadieår i musikklass. Där lärde jag mig också lite grundligt om andra instrument som t.ex. gitarr, bas och trummor.

VARFÖR BÖRJADE DU BLOGGA?
- Jag började blogga för jag gillade att sminka mig och ville dela med mig av mina sminkningar till andra. Jag använde också bloggen för att dela mina covers och egen musik.

VARFÖR VALDE DU ATT BLOGGA PÅ DEVOTE?
- Jag fick ett tips om att Devote var en väldigt bra bloggportal där man enkelt kunde fixa design och enkelt blogga. Eftersom jag inte hade bloggat innan litade jag på detta och blev väldigt nöjd!

VARFÖR VALDE DU ATT BLOGGA OM BLAND ANNAT SMINK?
- Som jag skrev innan älskar jag att sminka mig och är väldigt kreativ. Så att dela med mig av mina sminkningar till fler via bloggen kändes som en toppen idé! :)

BESKRIV DIN KLÄDSTIL
- Svårt... Jag skulle nog säga ganska enkel och basic men med det lilla extra. Mitt intresse för kläder och outfits har växt mer på senaste tiden.

VILKET ÄR DITT FAVORITPLAGG?
- Oj, svårt att säga! Kan inte riktigt välja ett men skulle nog säga jeans, svart cardigan och toppar. Men jag gillar allt!

VILKA INLÄGG FÅR DU BÄST RESPONS PÅ?
- Det är lite olika, men jag skulle nog säga mina sminkningar, outfits och naglar.

VILKEN ÄR DIN FAVORITMATRÄTT?
- Jag ÄLSKAR grillat! Annars gillar jag det allra mesta.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas