Renée Risberg!

MY MAKEUP - TURQUOISE

 

I fredags blev det en lila eyeliner, så idag ville jag göra en turkos! Denna är dock bara på yttersta halvan av ögat och går därför snabbare att göra, men båda varianter är väldigt snygga enligt mig :) Har förresten märkt att jag har EN lång ögonfrans mitt på ögat så det ser lite konstigt ut hahah, men jag vill ju inte klaga på långa (eller lång) ögonfransar ;)

 

MY MAKEUP - BROWN AND SMOKEY

 

Denna lördag bjuder jag på en brun sotning. :) Jag har koncentrerat ögonskuggan i yttersta ögonvrån och innersta. Det vill säga att jag inte har så mörkt på mitten av ögonlocket. Det är ett tips om man inte vill ha en för mörk sotning. Hoppas ni tycker om sminkningen och att ni får en fortsatt trevlig helg :)

 

MY MAKEUP - OH PURPLE

 

Idag blev det en lila eyeliner gjord av ögonskugga! :) Älskar verkligen denna sinkningen för det är så snygg, enkel, snabb och gör att man ser pigg ut! Perfekt för vardagen! :)

 

MY OUTFIT - A SMALL PIC

 

En liten detaljbild på dagens outfit! Det är svårt att få till helkroppsbilder nu för det är så mörkt när jag kommer hem från skolan... Men vi går ju mot ljusare tider tack och lov ;)

 

MY MAKEUP - ACTUALLY BLUE

 

Idag körde jag på en lätt blå sminkning. Dock ser den lila ut på bilderna (har märkt att den brukar bli det...), men egentligen matchar den perfekt med blusen :) Och ögonbilderna blev med någon konstig röd ton av någon anledning... Men men, så blir det ibland ;)

 

MY MAKEUP - GOLD N' PURPLE

 

Idag blir det en guldig och lila sminkning här på bloggen! :) Skimrar väldigt fint och jag älskar dessutom färgkombinationen guld och lila :) Matchar dessutom till mina naglar!