Renée Risberg!

MY PRODUCT - DOVE SUMMER GLOW

 

Jag har aldrig varit en brun utan sol-person och har aldrig innan testat. Men för ett tag sedan hittade jag Doves Summer glow som är en vanlig lotion med lite brun utan sol-effekt. Den bygger alltså upp en gradvis bränna som därför blir väldigt naturlig.

 

Själva produkten är en vit lotion (precis som vilken lotion som helst), men efter 4 timmer blir huden brun. Det är viktigt att smörja in ett jämt lager för annars kan det bli små fläckar (dock tror jag det blir mycket värre och mer synligt med vanlig BUS). Den luktar heller inte äckligt, utan väldigt gott och ”blommigt” enligt mig.

 

På bilderna ser ni att det inte är en för uppenbar skillnad, men man ser mer ”varm” ut i hudtonen och som att man har varit ute en hel del! Mitt ansikte ser knappt ut att ha blivit brunt, men det var ganska starkt ljus där jag fotade. Men ni ser iallafall att det jag fick den lite mer gyllene tonen.

 

Jag valde den som är för medium till mörk hy för jag har läst att många tycker den till ljus hy knappt syns överhuvudtaget. 

 

Jag är väldigt nöjd med denna och kan verkligen rekommendera den! Undrar ni något så är det bara att fråga i kommentarsfältet :) 

 

NEW SUNGLASSES

 

Hejsan allihopa! :) Förra veckan var jag iväg och shoppade med Hannah och då var dessa solglasögon en av sakerna som fick följa med hem. Jag har aldrig innan ägt ett par pilotglasögon, men kände mig sugen på det nu :) Jag tycker om dem, håller ni med?

 

MY NAILPOLISH - RED TO PINK

 

Här kommer nummer två av min lilla "my nailpolish"-serie. Här ser ni då mina korallfärgade, röda, magenta och rosa nagellack. Rosa använder jag väldigt mycket under sommaren då det dessutom framhäver ens bränna. Rött är ju väldigt snyggt och passande under juletider. De lite transparenta nagellacken är jättefina att måla över en annan färg för att få lite skimmer.

De rosa nagellacket har jag skrivit mer om HÄR

 

MY MAKEUP - WHAT IF

 

Ibland kan det vara snyggt med bara mascara och färgstarka läppar. Särskilt praktiskt är det till sommaren då man kanske inte vill ha för mycket smink :)

 

ÖGON:

- Elf little black beauty book Volume 1

- Max Factor 2000 calories mascara

 

LÄPPAR:

- Gammalt läppstift från Max Factor

 

MY NAILPOLISH - WHITE TO BLACK

 

Eftersom att jag just nu befinner mig på ett läger så har det varit svårt att hinna med "ordentliga" inlägg för 14 dagar. Därför tänkte jag ha lite nagellacks-tema på bloggen där jag visar upp en del av mina nagellack i färginlägg.

Jag tänkte börja med det mest basic, nämligen baslack, topplack och svart och vitt. Guld och silver går även in i denna kategorin eftersom det passade bäst ;) När jag köpte mitt första svarta lack kände jag bara "wow"! Det är såå behjälpligt och jag använder det väldigt ofta i nageldesigner. Vitt är ju en lika självklar färg och kan även användas som baslack för att få en mer intensiv färg. Ett matt topplack är det senaste tillskottet och jag gillar det väldigt mycket. Man kan göra väldigt snygga designer där man blandar matt och blankt!