Renée Risberg!

MY PRODUCT - DOVE SUMMER GLOW

 

Jag har aldrig varit en brun utan sol-person och har aldrig innan testat. Men för ett tag sedan hittade jag Doves Summer glow som är en vanlig lotion med lite brun utan sol-effekt. Den bygger alltså upp en gradvis bränna som därför blir väldigt naturlig.

 

Själva produkten är en vit lotion (precis som vilken lotion som helst), men efter 4 timmer blir huden brun. Det är viktigt att smörja in ett jämt lager för annars kan det bli små fläckar (dock tror jag det blir mycket värre och mer synligt med vanlig BUS). Den luktar heller inte äckligt, utan väldigt gott och ”blommigt” enligt mig.

 

På bilderna ser ni att det inte är en för uppenbar skillnad, men man ser mer ”varm” ut i hudtonen och som att man har varit ute en hel del! Mitt ansikte ser knappt ut att ha blivit brunt, men det var ganska starkt ljus där jag fotade. Men ni ser iallafall att det jag fick den lite mer gyllene tonen.

 

Jag valde den som är för medium till mörk hy för jag har läst att många tycker den till ljus hy knappt syns överhuvudtaget. 

 

Jag är väldigt nöjd med denna och kan verkligen rekommendera den! Undrar ni något så är det bara att fråga i kommentarsfältet :) 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas