Renée Risberg!

MY NAILS - ENGLAND

 

För ett tag sedan målade jag min lillasysters och min kusins naglar i England-tema! :) Vi funderade lite på att måla flaggor på alla naglarna, men med tanke på hur lång tid det tog att måla åtta naglar är jag glad att det inte blev tjugo.. ;) Dessutom var det enormt varmt den dagen så man kunde inte tänka riktigt haha.

Jag tyckte det blev väldigt snyggt iallafall och tjejerna blev supernöjda, och det är ju det som är huvudsaken! <3

 

MY MAKEUP - YOU FOUND ME

 

Här kommer en snygg skimrig brun sminkning. Detta är en väldigt snygg (och enkel!) vardagssminkning enligt mig, men den är ju även perfekt som en mer festlig sminkning för dem som inte brukar ha så mycket smink till vardags.

 

ÖGON:

- Elf little black beauty book Volume 1

- H&M ögonskuggsduo Hot sand

- H&M dipliner

- Oriflame sensative lash mascara

 

NU ÅKER JAG PÅ LÄGER!

 

Idag är det äntligen dags för LÄGER!!! Nu sitter jag förhoppningsvis på tåget (har tidsinställt detta inlägg) och sen blir det fullt ös i 14 dagar! :) Åhh jag är såå taggad!!! 

 

Jag har tidsinställt ett inlägg per dag, så bloggen är inte helt tom ;) Jag vet inte om jag kommer ha internet så jag kommer nog inte kunna svara på kommentarer förrän jag är hemma igen. Men det är bara att kommentera på! Det uppskattas verkligen! :) Jag läser alla sen när jag är hemma igen! <3

Kram och ha det toppen alla finisar! <3

 

UTEFIKA

 

Något jag verkligen gillar under sommaren är att sitta ute och äta eller fika. Det kan vara antingen frukost, lunch eller middag, eller allt! :) Det är verkligen sommarfeeling på det! Riktigt mysigt och ett bra sätt att starta dagen på. 

 

MY NAILS - MIDSOMMAR

 

Igår målade jag mina naglar inför idag, midsommar. Det blev en snabb design som jag ändå tyckte blev somrig och fin. Hoppas ni får en bra midsommar!