Renée Risberg!

MY MAKEUP - LIQUID GOLD

 

Här kommer en guldig sminkning med skarpa kanter. Jag gjorde en sminkning för ett tag sedan (HÄR) där jag inte hade tonat ut kanterna och den tyckte många om :) Så jag ville göra en till med samma tankesätt! Gillar det faktiskt. Fräscht och snyggt och inte för markerat eftersom guld är en naturlig färg. 

Hoppas ni gillar sminkningen!

 

MY TIPS - KOKOSBANAN

 

Vissa tänker: "Eh, banan och kokos är nog ingen höjdare tillsammans..."

Andra tänker: "Åh, måste göra detta direkt!"

 

Ja, vi tycker och tänker olika, men jag personligen tycker att denna kombon är supergod och svalkande i solen. Om ni inte har provat det innan tycker jag att ni ska ge det en chans.

Variera tiden i frysen beroende på hur kall du vill ha bananen och variera kokosmängd beroende på vad du tycker är godast.

 

MY MAKEUP - EVERYDAY GLAMHär kommer gårdagens sminkning :) En superenkel och snabb sminkning (som alla andra nuförtiden i slutet av terminen...) med det lilla extra. Lägg en svart kajal på yttersta halvan av övre fransraden och sedan en glittrig/metallisk kajal på inre halvan. Detta ger den lilla extra detaljen ;)
Kram på er!

 

KURSPROV I KEMIImorse skulle jag vara på skolan lite innan 8 eftersom mitt KURSPROV i kemi började klockan åtta. Vi hade tid att sitta fram till klockan 11, dvs. tre långa timmar som jag nästan utnyttjade till max. Det har varit så SJUUKT mycket att plugga in, men jag tyckte ändå det kändes bra :) Riktigt skönt att ha det gjort iallafall!
Sminkningen jag har på bilden kommer upp imorgon. <3

 

MY MAKEUP - TURQUOISE SUMMERIdag blev det en glad färgsminkning! :) Den är inte komplicerad överhuvudtaget, men ändå en supersnygg sommarsminkning som går att variera i en oändlighet genom att välja en annan ögonskugga. Man kan väl kalla detta en "standardsminkning". En ögonskugga (plus lite detaljer av andra), eyeliner och mascara.

Det kommer en tutorial på denna för er som är intresserade! Kram ♥