Renée Risberg!

FRUIT

 

I min familj äter vi varje kväll vars en skål frukt. Vi har melon, äpple, päron, banan, vindruvor eller annan frukt i fruktsalladen, det varierar lite från dag till dag. Men variation är ju bra :) Som ni vet är frukt supernyttigt så att äta en skål fruktsallad på kvällen är superbra! Om du känner dig sugen på något på kvällen så ta fram lite frukt istället för chokladet kanske ;) Mycket bättre för dig själv! <3

 

MY MAKEUP - GREEN AND PINKHär kommer en färgsminkning som ändå är naturlig och som jag tror många känner sig bekväma i :) En grön eyeliner (av ögonskugga) och rosa läppar. Älskar grönt och rosa i kombination. Enkelt och snyggt! Perfekt sommarsminkning!

 

HAMBURGERFör ett par dagar sen grillade vi hamburgare till middag. Det är såå gott! I min hamburgare har jag hemmagjord hamburgerdressing, hamburgare (såklart), tomat, gurka och spenatblad. Förr hade jag ketchup också men oftast inte nu för tiden.

Vad har ni i era hamburgare? :)
Ha en fin lördag <3

 

SUMMERFEELINGS

 

Vädret är ju bara såå underbart! Känns verkligen som att sommaren är här för att stanna. Vi får hoppas på det iallafall :) Tyvärr har jag hört att det ska regna imorgon... Blä. Hoppas att det inte stämmer! 

Va ute mycket och njut av det fina vädret! Det är underbart! <3

 

MY MAKEUP - GREY/PURPLEHär kommer en lite lilagrå sminkning! Snabb och snyggt, perfekt vardagssminkning! :) För övrigt har jag haft matteprov hela dagen tills precis nu. Sammanlagt 4 timmar... Jag är ganska slut nu kan jag säga.