Renée Risberg!

MY MAKEUP - WAFFLEIdag är det ju våffeldagen, som jag inte tror någon har missat ;) Jag som älskar våfflor gjorde såklart en sminkning inspirerad av våfflor :) Jag tänkte mig att den bruna ögonskuggan är våfflan, den vita highlightern i ögonvrån är glass eller grädde (vad man nu föredrar) och de svagt röda läpparna är sylten! Hoppas ni förstår min tanke med detta haha :)
Kram!

 

MY MAKEUP - START OF SOMETHING NEWNy vecka, nya tag :) Idag bjuder jag på en lite annorlunda sminkning. Eller ja, inte jätteannorlunda men jag brukar inte ha så mycket ögonskugga i ögonvrån och dessutom är det lite annorlunda "styling", eller vad man nu vill kalla det (syftar på hårsmycket).
Jag tycker att rosa och lila är en jättefin kombination som jag dock använder för sällan... På läpparna har jag bara tagit läppbalsam och sen duttat på med den rosa ögonskuggan ovanpå :)

 

MY MAKEUP - ORKIDÉIdag blev det en rosa sminkning inspirerad av en orkidé :) Gillar faktiskt rosa sminkningar men har det inte så ofta tyvärr... Personligen tycker jag att rosa sminkningar är snyggast med eyeliner, men det är ju upp till var och en :) Eyelinern behöver ju inte vara så bred, jag gjorde min ganska smal.
Nu får ha en trevlig lördag! <3

 

MY MAKEUP - GREEN EYESHej fredag! :)
Idag har jag gjort en sminkning som framhäver gröna ögon.

Lila är kontrastfärg till grön och dessa färger framhävs därför av varandra. Jag valde att ha endast en lila ögonskugga över hela ögonlocket och sen eyeliner. Om man inte känner sig så bekväm i såhär färgade sminkningar men ändå vill framhäva sina gröna ögon kan man istället välja att applicera lite lila ögonskugga under ögat. (Tänk bara på att inte överdosera då det isåfall kommer se ut som en blåtira..) Man behöver heller inte ha en fullt såhär lila skugga, det finns fina lilagrå ögonskuggor som blir mer naturligt men ändå framhäver det gröna litegrann :) Jag har gjort en sminkning för er tag sedan med den skuggan men kan göra en ny inom kort :)

(Ögonen är redigerade)