Renée Risberg!

MY TUTORIAL - GRAVE

1. Grunda med ett baslack och måla sedan hela naglen i en mörkblå färg. Det lär nog behövas två lager.

2. Måla sedan främsta delen av nageln svart. Detta behöver inte vara helt perfekt eftersom det ska föreställa marken.

3. Använd en smalare pensel och måla kors och sneda gravstenar. Jag gjorde två till tre "objekt" på varje nagel.

4. Använd till sist en tandpetare och dutta små vita prickar som föreställer stjärnor. Avsluta med topplack. Klart! ♡

MY NAILS - GRAVE

Sista dagen i oktober är här och därmed Halloween! Här kommer alltså mina Halloween-naglar såhär i sista sekund ;) Det ska föreställa en övergiven gravplats by night. Det var lite svårt att fånga på bild, men hoppas ni ändå ser! Det kommer en tutorial på denna redan i eftermiddag! ♡

MY MAKEUP - A THOUSAND WORDS

Idag bjuder jag på en diskret färgsminkning med eyeliner :) Jag jobbar fortfarande på fototekniken... Väldigt svårt när man är van vid dagsljus haha. Hoppas att ni gillar sminkningen iallafall ♡

BAS:
- Kicks concealer trio
- Elf pressed powder
- NYC bronzer

ÖGON:
- NYX HD eyeshadow base
- Rimmel eyeshadow palette 003
- Elf little black beauty book Volume 1
- Elf liquid eyeliner
- Max Factor 2000 calories mascara

GRILLAT ÄR GOTT

Hej på er! I helgen var jag och min familj på Tjörn och där grillade vi faktiskt varje dag :) Jag älskar ju grillat som ni vet så det var supergott! Just den middagen ni ser på bilderna bestod av fläskkotlett, pommes, Jensens favoritsås och sallad. Mums! ♡

TVÄTTAT SMINKBORSTARNA

Godmorgon! Igår tog jag tag i att tvätta mina sminkborstar, vilket verkligen behövdes. Jag har tyvärr inte gjort det på ett ganska bra tag även om jag har tänkt på det. Men men, nu är det gjort iallafall! Vill ni ha lite tips angående att tvätta sminkborstarna så kolla in mitt tidigare inlägg HÄR

MY RECIPE - SMULPAJMUFFINS MED BLÅBÄR

Ca 20 muffins

Ingredienser:
◽3 dl vetemjöl
◽1 dl socker
◽125 g rumstempererat smör/margarin
◽4 dl blåbär

Gör såhär:
◾Starta ugnen på 200-225 grader.
◾Blanda mjölet och sockret och skär därefter smöret i små bitar. Rör ner smöret i blandningen.
◾Fördela bären i muffinsformarna så att de täcker botten och lite till.
◾Lägg nu degen över bären så att muffinsformen fylls. Se till att degen kommer i stora smulor och inte i en stor klump.
◾Sätt in muffinsarna i mitten av ugnen och grädda i 15-20 minuter. Sen är det klart!

Min kommentar:
Dessa muffinsarna är verkligen jättegoda! De smakar som blåbärspaj och är en perfekt kombination av bär och deg. De går dessutom enkelt och snabbt att baka dom så det är bara att röra ihop inför helgfikan! ♡