Renée Risberg!

Recension - Nivea Protect & bronze

Denna produkt från Nivea fick jag hem tillsammans med några andra produkter för ett tag sedan (se detta inlägget). Nu har jag testat den lite i sommar och tänkte skriva lite vad jag tycker om den.

Själva produkten är en olja som skyddar huden mot UVA och UVB-strålar men samtidigt hjälper huden på traven för att bli mer brun. Låter hur bra som helst!! Jag måste säga att det är jättesvårt att testa om det verkligen funkar eftersom jag inte vet hur brun jag blivit om jag använt vanlig solkräm istället. Visst, man kan testa denna på ett ben och en vanlig på det andra, men det vill jag inte riktigt ;) Men jag har blivit lite brun och jag har iallafall inte bränt mig så den funkar för mig!

Det är ju en olja, och jag som inte är så van vid sololjor tyckte det var lite oljigt och halvkladdigt, men efter ett litet tag går det in i händerna. Dessutom är den inte jättedryg vilket gör att man måste använda ganska mycket. 

Men sammanfattningsvis tycker jag att den skyddar mot att bränna sig i solen, men det krävs ganska mycket för att täcka områdena man vill smörja in. Har du testat denna? Vad tyckte du? 

Pressutskick

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas