Renée Risberg!

MY TUTORIAL - HERE WE GO AGAIN

1. Börja med att måla en linje från mitten av fransraden och utåt med en svart kajal. Måla även ut lite utanför ögats form för att senare kunna måla en vinge. Linjen behöver inte vara perfekt!

2. Använd en smal snedställd pensel och svart ögonskugga och måla ovanpå kajalen. Nu är det också enklare att fixa formen.

3. Använd en lite fluffig pensel och doppa i guldig ögonskugga och sota längs eyelinern. Dra fram och tillbaka några gånger och fyll på med ögonskugga när det behövs.

4. Ljusa upp ögonvrån med en ljus skimrig ögonskugga.

5. Applicera mascara på överfransarna. Klart! ♡

RECENSION - RENGÖRINGSSKUBB VIA PURPLE BOX

Jag är produkttestare hos Purple Box och har fått testa en rengöringsskrubb under en tid. Nu tänkte jag skriva en liten recension om vad jag tyckte om den.

Vad är det?

Purple Box skriver: ”Rengöringsskrubb med mjuka silikon piggar som rengör på djupet. Denna rengöringsskrubb tar bort smuts, döda hudceller och pormaskar effektivt.”.

När använder jag den?

Jag använder rengöringsskrubben när jag har tagit bort sminket och fortfarande har rengöringslotion kvar i ansiktet.

Vad tycker jag?

Jag tycker att man känner att rengöringen rengör mer på djupet när man använder skrubben jämfört med om man bara använder fingrarna. Jag ser inga uppenbara skillnader på huden, men huden känns väldigt rengjord och mjuk.

Något som jag tycker är negativt är den lilla flärpen där man ska hålla (som ni ser på bild 2). Denna är alldeles för liten för min smak och det är väldigt svårt att hantera rengöringsskrubben när det bara finns ett så litet grepp. När den dessutom blir helt kladdig av rengöringslotion blir den väldigt hal och det blir ännu svårare att hantera.

Har någon annan också provat rengöringsskrubben?

Ja, min mamma har testat den några gånger. Hon tycker likadant som mig, alltså att den rengör bra på djupet men är svår att hantera.

Sammanfattning:

Detta är en bra produkt för att enkelt rengöra ansiktet på djupet. Dock så blir den väldigt hal när den kommer i kontakt med rengöringslotion och i kombination med det lilla handtaget blir den väldigt svår att hålla och hantera. Med ett bättre handtag (kanske en ring av något slag?) hade jag nog inte haft något att klaga på angående produkten! 

 

#purpleboxse #tryitrateitshareit

GRACE CATHEDRAL

När vi var i San Fransisco i somras gick vi förbi (och kollade även inuti) denna stora katedralen. Visst är den fin? Kände att jag var tvungen att visa er haha :) Jag har tidigare publicerat en outfit som är fotad framför katedralen och den kan ni se HÄR! Katedralen heter Grace Cathedral. Hoppas att ni får en fortsatt bra dag så ska jag försöka bli lite friskare! 

SKIING IN WAGRAIN

Hej på er!! <3 Det var ett tag sedan jag uppdaterade sist och anledningen till det är att jag och min familj har varit och åkt skidor i Wagrain i Österrike. Det var hur underbart som helst! Jag har massa bilder som jag ska publicera när jag får tid till det :) Något som är mindre kul är att jag blev sjuk och är det fortfarande.. Så jag har ingen energi till att blogga direkt. Men nu vet ni läget iallafall och snart är jag på spåret igen! ♡

MY MAKEUP - HERE WE GO AGAIN

Hej på er! Detta är en sminkning som enligt mig passar till alla tillfällen och den är dessutom väldigt lätt att göra. Tutorial kommer! :) Hoppas ni gillar sminkningen! ♡

BAS:
- Kicks concealer trio
- Elf tone correcting concealer
- Elf pressed powder
- NYC bronzer
- Elf Golden bronzer (highlighter)

ÖGON:
- NYC kajal black
- Sleek Makeup i-Divine Eyeshadow palette Original
- H&M ögonskuggsduo Hot Sand
- Max Factor 2000 calorie mascara

LÄPPAR:
- Isadora moisturizing lipgloss 44 Nude pearls

NYTTIG EFTERRÄTT

Okej, detta kanske inte är världens nyttigaste efterrätt (på grund av glassen och chokladsåsen) men den är betydligt nyttigare än många andra efterrätter. Jag älskar verkligen fruktsallad och i kombination med glass och chokladsås blir det en fantastisk kombination! Ni måste verkligen prova detta om ni inte gjort det redan! ♡