Renée Risberg!

Recept - Krabbelurer

Ca 15 st

Ingredienser:
◽1 ägg
◽0,75 dl socker
◽0,75 dl mjölk
◽2,5 dl vetemjöl
◽1 tsk bakpulver
◽1 tsk vaniljsocker

Gör såhär:
◾Vispa ägg och socker pösigt.
◾Tillsätt sedan de övriga ingredienserna och rör om ordentligt.
◾Ta en klick smör på ett stekjärn och låt det smälta.
◾Klicka sedan ut smet och stek ca 3-5 minuter på varje sida. Klart!

Mashup - Rolling the way you try

Kommer ni ihåg att jag och Viktoria gjorde en mashup i höstas? (Ni kan lyssna på den här) Nu har vi gjort ännu en mashup som denna gången innehåller NIO olika låtar!! Ni kan lyssna på den HÄR samtidigt som ni kollar på vår musikvideo :) Ni får gärna lämna en liten kommentar om ni gillar den 

En vecka i sommarstugan

Hela förra veckan var jag och min familj i vår sommarstuga och här ser ni lite blandade bilder därifrån. Vi var bland annat vid hamnen och vi åt även kantarellbullar. Det växer kantareller i skogen som ligger precis bredvid stugan så det är självklart självplockade kantareller :) Har ni gjort något kul förra veckan? 

My Makeup - Light blue

Denna sminkningen blir förhoppningsvis den sista med min gamla kamera. Jag har fotat en sminkning med den nya kameran och den tänkte jag publicera senare i veckan :) Hoppas ni gillar den här sminkningen iallafall! 

BAS:
- Kicks concealer trio
- Elf pressed powder
- NYC bronzer
- Elf Golden bronzer (highlighter)

ÖGON:
- NYX HD eyeshadow base
- Elf little black beauty book Chic
- Elf little black beauty book Volume 1
- Elf liquid eyeliner black
- L'oréal Voluminous Butterfly Mascara

@formebeauty

Som ni kanske känner till så finns det en skönhetsavdelning här på For.me som heter For.me/Beauty. Till denna är jag och 14 andra bloggare kopplade eftersom vi alla bloggar om skönhet.
Nu har vi ett instagramkonto där det kommer komma upp t.ex. sminkningar från oss men även sminktips och annat kul :) Kontot heter @formebeauty så ni får gärna följa det för att inte missa något. Och om ni inte redan följer mitt instagramkonto sedan innan får ni gärna följa mig också. Jag heter @reneerisberg 

Vattenmelon & Blåbär

Hej på er! Hur har ni det? Själv har jag det superhärligt och lugnt :) Jag tänkte visa er ett litet snack som jag åt för ett par dagar sedan och samtidigt tipsa er om det. Jag åt nämligen hackad vattenmelon och blåbär. SÅ GOTT! Ni borde verkligen prova tycker jag. Och visst är det supersnyggt dessutom?! 

Ps. Det är nyttigt dessutom ;)