Renée Risberg!

Timjanblommor

Alltså jag ÄLSKAR min kamera! Jag brukade inte fota med systemkamera innan jag köpte denna men det är jättestor skillnad. Här ser ni några blommor på timjan. Älskar när det blir så suddigt i bakgrunden! Fick en kommentar på ett tidigare inlägg att jag tar så fina bilder och det gör mig verkligen superglad att höra! Tack tack tack! Och jag har ändå bara haft denna kameran i drygt en vecka så tänk hur bra det kan bli när jag lärt mig ännu mer om inställningarna! 

Makrill, lax och räkor

Igårkväll åt vi lite seafood, alltså makrill, lax och räkor. Eller lite och lite, jag åt ganska mycket kan jag säga ;) Jag äter inte jättemycket räkor, men några stycken tycker jag är jättegott OM jag får dem skalade. Det har jag inte lärt mig än och känner inte för det om jag ska vara ärlig. Jag tycker det är väldigt bra sålänge någon annan (pappa) vill skala de till mig. Brukar ni äta fisk och skaldjur? 

My Nails - Fransk Manikyr

I lördags konfirmerades mina konfirmander som jag tidigare nämnt och det var verkligen såå fint! De är så himla fantastiska!! Jag hade en blommig klänning på mig och därför ville jag ha en enkel och diskret nageldesign, så det fick bli fransk manikyr. Jag tycker det är så fräscht och fint och det är en skön omväxling från mina senaste nageldesigner :) Brukar du göra fransk manikyr? 

Humla

För några dagar sedan flög det in en humla i vårt uterum och satt där en bra stund. Då passade jag självklart på att plocka fram kameran och fota den lite. Blev faktiskt förvånad över hur stilla och länge den satt där. Visst är humlor fina förresten? De ser så mjuka och gosiga ut haha.

Hoppas att ni inte har något emot att det har blivit lite fler bildinlägg på bloggen nu än vad jag hade tidigare. Jag tycker det är så roligt att fota nu med min nya kamera hihi 

Outfit - Motljus

Topp - BikBok // Shorts - Papaya // Skor - Dinsko

I torsdags var jag och Hannah ute på en liten promenad för att testa min nya kamera. Hon fotade dessa bilderna på mig. Väldigt fina tycker jag! Jag har fortfarande inte lärt mig alla inställningar och så, men det kommer :) Ha en fin söndag! 

Bikini från Gina Tricot

För ett tag sedan köpte jag denna bikinin på Gina Tricot. Älskar färgen och dessutom gör den så att man ser lite extra brun ut ;) Tyvärr hittar jag inte underdelen i denna färgen på deras hemsida, men här är länken till själva produkten iallafall och här är länken till överdelen (som finns i denna färgen).