Renée Risberg!

Ljusblå tygskor

För ett par veckor sedan var jag och familjen på en liten shoppingrunda där bland annat nya sommarskor inhandlades. Dessa som syns på bilden delar jag och min mamma :) Jag tycker ljusblå är en superfin färg och det är väldigt somrigt också! Skorna kommer från Stadium och ni hittar dem här! De är jättesköna!  

Recension - Nivea Cleansing Gel

Detta är en gel-rengöring från Nivea som ingår i samma serie som bland annat denna skrubben och denna krämen som jag tidigare recencerat. Nu var det dennas tur!

Jag har för det mesta bara använt denna för att ta bort smink och smuts från ansiktet och alltså använt en annan sminkborttagning till ögonsminket. Jag använder denna. Men det står inte på den att den inte kan användas på ögonen, så vill du göra det så är det nog inget problem. 

För att använda rengöringen ska man först fukta ansiktet lite och sedan rengöra med gelen. Exempelvis solpuder löses upp snabbt och försvinner. Den är alltså väldigt effektiv. Precis som med de andra produkterna från denna serien tycker jag att denna är jättebra!

Den motverkar och förebygger även finnar vilket jag tycker att den gör väldigt bra! Under tiden jag använt serien har jag fått mindre finnar än normalt.

Har du testat denna eller har några frågor? Tveka inte att kommentera 

Nu åker jag på läger!

Nu är dagen här! Jag ska på läger med mina konfirmander!!! Vi ska vara borta i två veckor och det ska verkligen bli superkul! Som jag skrivit innan så var jag sommarkonfirmandledare(typ världens längsta ord..) förra året också och det var superduperkul, så jag hoppas på ett lika bra läger läger i år.

På grund av att jag åker på läger så kommer jag inte kunna blogga som vanligt, men jag har tidsinställt inlägg på nääästan alla dagar så att det inte blir helt tomt. Ni får ha det superbra så hörs vi snart igen! 

My Makeup - Just Gold

Hej på er! Igår var jag och några vänner och spelade volleyboll hela eftermiddagen. Det var superkul! När jag gick hemifrån var det lite halvmolnigt men där var det stark sol hela dagen, så jag blev väldigt röd tyvärr... Jaja, så kan det gå ;) Hoppas ni har en härlig helg! 

BAS:
- Kicks concealer trio
- Elf pressed powder
- NYC bronzer
- Elf Golden bronzer (highlighter)

ÖGON:
- NYX HD eyeshadow base
- H&M ögonskuggsduo Hot Sand
- L'oréal Voluminous Butterfly Mascara

Sminkguide - Solpuder Tutorial

I det här inlägget tänkte jag gå igenom hur jag applicerar solpuder och även lite tips och trix! Jag använder det här solpudret. Let's go!

Doppa en mellanstor fluffig borste i solpuder och håll sedan ihop den lite med fingrarna. Applicera solpudret under kindbenet, dvs där det går in lite. Lägg inte solpuder för långt in i ansiktet. jag brukar stanna ungefär vid ögats ytterkant. Släpp sedan borsten med fingrarna och tona ut "strecket" uppåt så att det blir mjukt och fint.

Ta sedan lite solpuder på borsten och applicera lätt i tinningarna. Se till att tona ut det ordentligt. Fortsätt sedan lite uppåt längs hårlingen.

Ta bara jättelite solpuder på borsten och dra den sedan lite längs näsans sidor. Som sagt vill man inte ha för mycket då det kommer se väldigt onaturligt ut. Applicera sedan solpuder längs käkbenet för att markera det. 

Sedan är det klart! Lycka till! 

Recension - Nivea Lip Butters

För ett tag sedan fick jag hem ett gäng produkter från Nivea, bland annat dessa läppbalsam. Jag fick dem i smakerna/dofterna kakao och kokos. Mums! De luktar verkligen jättegott!

Förutom att lukta gott så återfuktar de läpparna superbra utan att läpparna känns jobbiga och klibbiga. Det känns nästan inte som att man har något på läpparna, mer än att det luktar gott och återfuktar ;)

Dessa är ju superbra att ha med sig på utflykter eller resor nu i sommar. En riktig "summer must have".

Har du testat någon av Niveas Lip Butters? Vilken smak har du testat isåfall och vad tyckte du?