Renée Risberg!

Beautybag

Igår fick jag hem ett paket som innehöll årets första (och överhuvudtaget första)  Beautybag från Beautykey.se! I paketet låg det tre små burkar med olika produkter i. I burken med F finns det fuktkräm, i burken med BB finns det BB-cream och i burken med S finns det ett serum. Detta är ett slags blindtest eftersom jag endast har fått information om själva produkten och alltså inte vet vilket märke produkterna kommer ifrån. Det kommer jag få veta senare. Jag kommer återkomma med recensioner på dessa när jag har testat! Ska bli superspännande! 

Tips - Potatis med grönsaker

I söndags visade jag er en av helgens middagar, det inlägget hittar du HÄR. Som man kan se så hade vi inte bara potatis till köttet utan även broccoli, morötter och blomkål. Ett superbra tips när du gör potatis i ugn är att slänga ner lite morötter till exempel. Vi blandade som sagt i tre sorters grönsaker men man kan ju såklart ta endast en sort om man hellre vill det. Detta är iallafall ett superbra sätt att få in mer grönt i kosten och dessutom är det supergott!! 

Tisdagstips

Idag tänkte jag ge er ett hårtips som för vissa kanske är gamla nyheter medan vissa aldrig hört det. Tipset är nämligen att avsluta duschen med att skölja igenom håret med kallt vatten! När jag sköljer mitt hår med kallt vatten (inte iskallt såklart, men kallare än ljummet) så blir mitt hår mindre frissigt och det känns dessutom mer "fräscht och rent". Håret blir dessutom mer glansigt och ser friskare ut.

Brukar du avsluta duschen med kallt vatten? Om inte tycker jag verkligen att du ska testa iallafall

Flowers

För några veckor sedan var jag och Cassandra ute på en liten fotorunda (eller liten och liten hehe..). Det blev väldigt många fina bilder som jag tänkte att jag kan lägga upp med lite mellanrum istället för att bomba med alla på en gång. Här är iallafall två av bilderna som jag tycker är superfina! Ni hittar Cassandras blogg HÄR

Grillat till middag

En av dagarna under långhelgen åt vi grillad fläskytterfilé och potatis, broccoli, morötter och blomkål gjord i ugn. Till det hade vi dessutom sallad. Det var verkligen supergott och som jag har skrivit någon gång innan så ÄLSKAR jag verkligen grillat! Underbart att det blir mer och mer grillat nu till sommaren! Vad har du ätit i helgen? 

My Makeup - Pink

Rosa är en färg som många nog drar sig från när det kommer till ögonskugga för att ögonen kan se trötta och svullna ut. Men jag tycker det är jättefint med rosa ögonskugga! Man behöver ju inte välja en jätterosa ögonskugga, utan en ljusrosa som jag har använt är både fint och naturligt. Dessutom passar eyeliner jättefint till rosa sminkningar enligt mig! Vad tycker du?

BAS:
- Kicks concealer trio
- Elf pressed powder
- NYC bronzer
- Elf Golden bronzer (highlighter)

ÖGON:
- NYX HD eyeshadow base
- Sleek Makeup i-Divine Eyeshadow palette Original
- Elf liquid eyeliner black
- L'oréal Voluminous Butterfly Mascara