Renée Risberg!

Recension - ACO Rengöringsmjölk

Denna rengöringsmjölken från ACO kan jag verkligen rekommendera till er! Jag har inte använt den jättelänge, men iallafall några veckor. Jag använder den för att ta bort sminket och alltså rengöra ansiktet samtidigt. Det funkar den superbra för! Den löser enkelt upp sminket så man slipper gnugga onödigt mycket. 

Själva konsistensen är ganska rinnig (det heter ju ändå rengöringsmjölk), men det är inget negativt tycker jag. Efter användning känns min hud JÄTTELEN och riktigt ren! Det står att den innehåller parfym vilket kanske inte är jättebra (speciellt inte för er med känslig hy), men jag tycker inte att den luktar jättemycket parfym. Den luktar ju lite, men inte så "parfymigt": 

Jag tycker att denna rengöringsmjölken är toppenbra och den har också en snygg förpackning vilket är ett litet plus ;) Så om ni är på jakt efter en ny rengöringsprodukt så kolla in denna! 

My Makeup - Natural Brown

Bruna sminkningar är nog det som flest använder och känner sig bekväma i. Även jag! Jag älskar att testa nya sminkningar, men om jag nån gång inte känner för något nytt blir det typ en sån här sminkning. Den är väldigt naturlig, men samtidigt markerar den ögonen fint :) Hoppas att ni får en bra fredag! Tutorial kommer! ♡

BAS:
- Kicks concealer trio
- Elf tone correcting concealer
- Elf pressed powder
- NYC bronzer
- Elf Golden bronzer (highlighter)

ÖGON:
- NYX HD eyeshadow base
- Elf little black beauty book Volume 1
- Elf liquid eyeliner black
- Max Factor 2000 calorie mascara

8 tips för långt & fint hår

❤ Ett bra balsam är verkligen en nödvändighet för mig! Det gör att mitt hår blir mindre knutigt och enklare att ha att göra med när det är blött framförallt. Balsamet ger även glans till håret och gör det i bättre skick. 

❤ Gnugga inte håret när du torkar det. Det gör att du sliter upp hårets ytskikt och håret kommer bli torrt och risigt. Tryck istället försiktigt med handduken så att vattnet sugs upp utan att ytskiktet förstörs.

❤ Låt håret vara så mycket som möjligt när det är blött. Håret är mycket känsligare och sprödare när det är blött jämfört med när det är torrt och går därför lättare sönder (hårstråna bryts av). Håret är dessutom oftast lite trassligt när du precis har tvättat det och därför kommer du tappa onödigt mycket hår om du drar i det när det är blött. 

❤ Borsta inte håret när det är blött. Liten fortsättning på förra punkten. Eftersom håret är känsligare när det är blött kommer mycket hår att lossna och gå sönder om du borstar och därmed sliter i det när det är så skört.

❤ Platta och föna inte håret för ofta! Värme skadar håret och gör det torrt och risigt i längden. Men när du väl plattar eller fönar det är det bra att använda värmeskydd av något slag. 

❤ Ibland kan det vara bra att föna håret om du har tvättat det sent på kvällen och ska lägga dig ganska direkt. Iallafall mitt hår blir lätt väldigt konstigt om jag lägger mig när det är blött. Dock så är detta bara i de fall det är nödvändigt att föna, annars låter jag det självtorka då det är mycket bättre för håret. 

❤ Sov gärna med fläta. Då blir inte håret knutigt och slits när du ska reda ut det. Dessutom behöver du inte styla det!

❤ Används aldrig tofsar med en liten metallbit på! Det sliter otroligt mycket på håret. 

(Detta inlägget publicerade jag i september förra året, men jag kände att jag ville ge er tipsen igen!)

My Nails - Turquoise

Efter att ha haft min leopardnageldesign (ni hittar det inlägget HÄR) i drygt två veckor behövde mina naglar verkligen fixas. Jag valde ett turkosgrönt nagellack (som fick en mer blå ton på bilderna...) och målade alla naglar i det. Jag kände att jag ville ha något ganska enkelt nu innan påsk, då jag antagligen kommer göra någon påskdesign då! :) Jag tycker det är superfint med blågrönt nagellack! Håller du med? 

My Makeup - Wednesday

Detta är en väldigt snabb sminkning som ser mer komplicerad ut än vad den är. Det enda som behövs är en ögonskugga över hela ögonlocket, en lite mörkare i globlinjen, en svart ögonskugga som eyeliner och mascara. Jag tycker det blev jättefint och det ska bli kul att testa andra färgkombinationer! ♡

BAS:
- Kicks concealer trio
- Elf tone correcting concealer
- Elf pressed powder
- NYC bronzer
- Elf Golden bronzer (highlighter)

ÖGON:
- Elf little black beauty book Volume 1
- Sleek Makeup i-Divine Eyeshadow palette Original
- Max Factor 2000 calorie mascara

Photoshoot med FotoByCassie

För ett tag sedan var jag och min fina vän Cassandra ute på en photoshoot och fotade en del bilder som jag tänkte dela upp i olika inlägg. Vädret var ganska trist och grått, men det blev bra bilder ändå tycker jag!
Kika in på Cassandras blogg HÄR för att se massa fina bilder hon har tagit! ♡