Renée Risberg!

Tutorial - Deer Makeup

Här kommer en tutorial på hur du också lyckas med din rådjurssminkning. Nu kör vi!

1. Fyll i dina ögonbryn lite mörkare än normalt och lite utanför din normala form. Satsa på ganska markerade skarpa bryn.

2. Använd en brun ögonskugga eller, som i mitt fall, solpuder på en liten fluffig ögonskuggsborste och applicera i globlinjen och lite ut mot tinningarna. Fortsätt sedan in från globlinjen och applicera skuggan längs sidan av näsan. Gör linjerna vid sidan av näsan ganska raka och ganska skarpa. Iallafall framtill.

3. Gör en enkel brun ögonsminkning som är lite mörkare ytterst. Jag använde mitt solpuder även här och sotade sedan in en lite mörkare gråbrun skugga ytterst. Dra gärna ut ögonskuggan en bit för att få en fin effekt.

4. Måla en ganska lång eyelinervinge. Jag använde svart ögonskugga men det går lika bra med till exempel kajal eller flytande eyeliner.

5. Fäst ett par långa lösögonfransar. De får gärna vara väldigt långa för att verkligen få rådjursögon.

6. Använd solpuder i stora mängder. Applicera under kindbenen och i tinningarna. Tack vare detta får du mycket mer form och färg i ansiktet.

7. Använd en svart ögonskugga för att måla nosen. Nu börjar man likna ett rådjur ännu mer!

8. Applicera en ljus skimrig ögonskugga under undre fransraden och markera den med lite solpuder under för att få en illusion av större ögon. Jag målade också små ögonfransar under för ännu mer effekt.

9. Använd en ljus concealer och måla några prickar i olika storlekar i ansiktet. Du kan själv välja hur många du vill ha. Jag valde ganska få.

10. Applicera ett läppbalsam på läpparna och dutta på lite solpuder för att läpparna ska smälta in bättre i sminkningen och färgerna.

11. Sätt upp håret i två bollar på vars en sida av huvudet. Fäst ordentligt med hårnålar.

Sedan är det klart!

Hoppas att ni hängde med och att ni gillade sminkningen lika mycket som jag! <3

Halloween - Deer Makeup

Dags för min andra och tyvärr sista halloweensminkning för i år. Detta ska alltså föreställa ett rådjur :) Jag måste säga att jag verkligen gillar denna sminkningen riktigt mycket! Tycker att den blev jättesöt! Vad tycker du? Är inte frisyren jättesöt också? hihi

Precis som min förra halloweensminkning behövs inga speciella halloweensminkprodukter för att skapa denna sminkning. En tutorial kommer upp imorgon! Den får ni inte missa! <3

Tutorial - Vampire Makeup

Idag visar jag er steg för steg hur ni gör denna vampyrsminkning. Häng på!

1. Börja eventuellt med en ögonprimer och applicera sedan en mellangrå ögonskugga över hela ögonlocket.

2. Använd en lite mindre borste och sota lite svart ögonskugga ytterst längst fransraden för mer intensitet.

3. Applicera sedan svart ögonskugga även under ögat längs fransraden. Var inte rädd för att det blir brett och långt ner, för det är det som gör effekten :)

4. Använd en lite fluffigare borste och tona ut kanterna lite.

5. Nästa steg är att sota in en rödorange ögonskugga i sminkningen. Tona alltså ut kanterna med hjälp av en lite fluffig borste och din röda ögonskugga.

6. Applicera sedan den röda skuggan i ögonvrån också för en mer läskig look. Jag valde att inte ha mascara, men vill du ha det går det såklart superbra det också!

Applicera ett rött läppstift eller ett läppbalsam med samma röda ögonskugga över. Om du vill kan du också värma upp ansiktet lite med solpuder, men var väldigt sparsam för att inte tappa vampyrkänslan.

Hoppas du hängde med i alla steg och testar sminkningen! Lycka till! <3

Halloween - Vampire Makeup

Här kommer min första halloweensminkning för i år. Detta är alltså en vampyr sminkning utan blod eller konstigheter. Troligtvis har du redan allt som behövs hemma. Jag tyckte det blev väldigt bra och min familj tyckte att jag såg läskig ut, så då hade jag ju lyckats ;) En bra sminkning även för de som inte vill gå all in med halloweensminkning men ändå göra något speciellt. Imorgon får ni en tutorial på ögonsminkningen! Ha en fin dag!

Halloweenvecka

Hejsan! Idag tänkte jag berätta för er att jag denna veckan kommer ha en liten halloweenvecka! Det kommer sammanlagt komma upp två halloweensminkningar och dessutom tutorials på dessa. Inläggen kommer upp 12.30 måndag - torsdag. <3

My Makeup - Bronze

Hejsan! Förlåt för dålig uppdatering, men jag har fokus på lite annat som ni snart kommer få veta ;) Här är iallafall en brun skimrig sminkning som kanske passar bäst till lite festligare tillfällen, beroende på hur mycket man brukar sminka sig. Hoppas ni gillar den!

BAS:
- Kicks concealer trio
- bareMinerals Blemish remedy foundation
- Elf pressed powder
- NYC bronzer
- H&M ögonskuggsduo Hot Sand (som highlighter)

ÖGON:
- NYX HD eyeshadow base
- Elf little black beauty book Volume 1
- L'oréal Voluminous Butterfly Mascara

LÄPPAR:
- Isadora moisturizing lipgloss 44 Nude pearls