Renée Risberg!

Recension - Formula 10.0.6 Pores be pure

För några veckor fick jag hem ett pressutskick som innehöll denna lermask från Formula 10.0.6. Jag hade aldrig testat något från det märket innan, men hade hört mycket bra om det, så jag var väldigt nyfiken på att prova! :)

Min första reaktion var att jag älskar förpackningen! Älskar att den är matt och sättet texten är skriven. När man sedan öppnar korken möts man av en underbar doft. Jag är verkligen inte bra på att beskriva dofter, men det står ju bland annat "strawberry" på förpackningen så det är väl jordgubb den luktar ;) Men hursomhelt älskar jag verkligen doften!

Själva konsistensen på ansiktsmasken är sådär mellantjock. Den är väldigt enkel att applicera. Man ska endast applicera ett tunt lager av den som sedan ska sitta i 10-15 minuter. Efter det sköljer man av den.

Jag brukar applicera lermasken framförallt på näsan och sen lite upp i pannan, lite ut på kinderna och sedan lite på hakan. När den torkar blir den väldigt stel så man kan inte röra ansiktet så mycket ;)

Resultatet då? Jag tycker den är jättebra!! Mina små svarta prickar på näsan har blivit färre och mindre. De är inte helt borta men definitivt bättre och vid användning under en längre period kanske de till och med försvinner helt. Jag använder masken typ två gånger i veckan vilket jag tycker är lagom för mig.

Ni hittar ansiktmasken bland annat HÄR för 99 kronor.

Pressutskick

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas