Renée Risberg!

Recension - bareMinerals Brow Master Brush

För några veckor sedan fick jag hem min vinst från bareMinerals tävling på instagram. Jag har tidigare recenserat deras Brow Powder som jag fick i vinsten, men nu tänkte jag också skriva en recension om deras ögonbrynsborste Brow Master Brush.

På ena sidan finns en snedställd borste och på andra sidan finns en spiralborste. Jag tycker det är väldigt praktiskt med en spiralborste så man snabbt och enkelt kan borsta igenom brynen utan att behöva ta en ny borste. Själva borsten är inte supertunn, utan lite "fluffigare"/tjockare. Detta gör att när man målar en linje med ögonbrynsskuggan blir den inte knivskarp, utan lite mer naturlig. Detta är någonting som passar mig eftersom jag föredrar lite mer naturliga bryn + att man alltid kan skarpa till kanterna med lite concealer :)

Sammanfattningsvis tycker jag att detta är en bra ögonbrynsborste för dig som gillar hyfsat naturliga ögonbryn och inte vill ha knivskarpa linjer direkt. Tips! Bra om man inte är van vid att fylla i ögonbrynen.

My Makeup - Green Smoky

Hej! Idag får ni se en grön enkel sotning som inte är för intensiv. Som jag nämnt innan ber jag om ursäkt för bilderna, men det kommer snart bättre bilder! Ha en underbar helg!

BAS:
- Kicks concealer trio
- bareMinerals Blemish remedy foundation
- Elf pressed powder
- NYC bronzer

ÖGON:
- NYX HD eyeshadow base
- Sleek Makeup i-Divine Eyeshadow palette Original
- H&M ögonskuggsduo Hot Sand
- L'oréal Voluminous Butterfly Mascara

My Outift - Jeans and Leather

Skor - Stadium // Jeans - H&M // Tröja - Van Heusen // Skinnjacka - Forever 21 // Halsband - H&M

Förra helgen hjälpte min lillasyster mig med att fota outfitbilder och det blev väldigt många bra! Det är därför det blev lite fler bilder än det brukar haha ;) Innan hon fotade mig hade jag och Hannah varit på en fotorunda som jag nämnde förra helgen. Det blev väldigt många bra bilder där också men de har jag inte hunnit redigera än, men det kommer! <3

Mitt sminkbord

Hej alla! Hoppas ni har fått en härlig start på söndagen. I det här inlägget tänkte jag visa er hur mitt sminkbord ser ut för tillfället. Jag har gjort ett inlägg för snart ett år sedan (HÄR) där jag visade mitt sminkbord, men jag "möblerar om" lite då och då så här kommer en uppdatering :)

På bilderna här över ser ni först en översikt och sedan lite närmare bilder. Jag har en "makeup organizer" som jag köpte i USA för ett par år sedan som verkligen är jättebra och praktisk. Mycket enklare att hålla i ordning allting då.

Här ser ni mina paletter och ännu närmare bilder på mina mascaror och min makeup organizer. Jag tycker verkligen om mitt sminkbord! (Och särskilt när det är såhär bra ordning ;) )

Har du ett sminkbord? Hur ser det ut? <3

My Nails - Blue with some glitter

Just nu ser mina naglar ut såhär. Det var ett bra tag sedan jag hade blått nagellack senast så jag blev lite sugen på det. Dessutom piffade jag upp naglarna med lite glitter på ena sidan, som ni kan se på bilderna. Det är ett guldigt glitter med lite instänk av bl.a. rött. Väldigt enkelt men samtidigt snyggt tycker jag. Kändes kul med en lite kallare färg på nagellacket än sommarens varma färger. Det är ju trots allt kallare nu ;)

My Makeup - Two Tones

Godkväll! Vad har ni för planer för kvällen? Själv ska jag titta på idol och äta godis hehe :) Man får ju njuta av att det är fredag! Här är iallafall en väldigt enkel sminkning med två ögonskuggor (en lite mörkare och en lite ljusare) och mascara. Inga konstigheter helt enkelt. Hoppas ni får en fortsatt trevlig fredag <3

BAS:
- Kicks concealer trio
- bareMinerals Blemish remedy foundation
- Elf pressed powder
- NYC bronzer

ÖGON:
- NYX HD eyeshadow base
- Elf little black beauty book Volume 1
- L'oréal Voluminous Butterfly Mascara