Renée Risberg!

My Makeup - So Blue

Hejsan! Alltså förlåt för den ojämna "bildkvaliteten" med ljus och så. Jag har fortfarande några sminkningar på lager från när jag höll på att testa ljuset precis i början som jag vill publicera, så det kommer nog komma upp en del sminkningar nu inom snar framtid bara så att jag får upp dem haha. Men nu har jag hittat ett bättre sätt att fota iallafall så snart blir det bra. Håll ut ;)

BAS:
- Kicks concealer trio
- bareMinerals Blemish remedy foundation
- Elf pressed powder
- NYC bronzer

ÖGON:
- NYX HD eyeshadow base
- ProFusion eyeshadow palette Twinkle Twinkle
- Elf little black beauty book Volume 1
- Elf liquid eyeliner black
- L'oréal Voluminous Butterfly Mascara

LÄPPAR:
- Elf Lipgloss Stick Pink Umbrellas

Blodmånen

Imorse hade jag mitt alarm på 4.30 för att komma upp och se blodmånen. Det var faktiskt oväntat lätt att komma upp för mig som är ganska morgontrött ;) Månen var ganska liten (kanske större än normalt men fortfarande ganska liten) men väldigt röd. Dessutom var det helt stjärnklart med massor av stjärnor. Jättefint verkligen! Jag såg dessutom ett stjärnfall <3

Jättegod fudge

I somras när det var Malmöfestivalen köpte vi fem påsar med fudge. Smakerna var bland annat choklad, hallon & choklad, vanilj och polka. De är verkligen såå goda och sån tur är har vi några kvar ;) Underbart goda verkligen! Gillar ni fudge?

Lördagsmiddag - Pulled pork

Igår åt vi pulled pork till middag. Vi har haft det ett par gånger innan men det var väldigt länge sedan, så det var supergott! Som ni ser åt vi potatis och morötter i ugn, sallad, avocado och sås till. Verkligen en toppenbra lördagsmiddag :)

Min lördag

God kväll fina ni! Hoppas att ni har haft en jättefin lördag. Själv sov jag till typ 12 och efter det har jag tillbringat dagen med bland annat plugg, körkortsteori och en liten fotorunda med Hannah. Jag ska redigera bilderna lite sen så får ni se några ;) Ha nu en underbar kväll! <3

My Makeup - Purple

Här kommer en ny sminkning med lite färg! Jag tycker verkligen lila är en jättefin färg på ögonskuggor. Har du dessutom gröna ögon kommer de framhävas mer om du använder lila ögonskugga. Brukar du sminka dig i lila?
Förresten, förlåt för att ansiktsbilderna blev så grådassiga... De var väldigt mörka och blev tyvärr så när jag ljusade upp dom..

BAS:
- Kicks concealer trio
- bareMinerals Blemish remedy foundation
- Elf pressed powder
- NYC bronzer

ÖGON:
- NYX HD eyeshadow base
- Rimmel eyeshadow palette 003
- Elf liquid eyeliner black
- L'oréal Voluminous Butterfly Mascara

LÄPPAR:
- Elf Lipgloss Stick Pink Umbrellas