Renée Risberg!

Kategori: Foton & resor

Blodmånen

Imorse hade jag mitt alarm på 4.30 för att komma upp och se blodmånen. Det var faktiskt oväntat lätt att komma upp för mig som är ganska morgontrött ;) Månen var ganska liten (kanske större än normalt men fortfarande ganska liten) men väldigt röd. Dessutom var det helt stjärnklart med massor av stjärnor. Jättefint verkligen! Jag såg dessutom ett stjärnfall <3

Fläderblommor

Hejsan! I somras köpte jag ju min första kamera och då ville jag (och vill fortfarande) testa den mycket och fotade typ allt. Här är några bilder på fläderblommor som jag tyckte blev väldigt fina. Får passa på att lägga upp dem nu innan hösten är här helt och hållet ;) Gillar ni att se lite "vanliga" bilder här också? 

Blå hortensier

Som jag skrev igår var jag och familjen i vår sommarstuga igen förra veckan. En av våra grannar där har såå fina hortensier att jag bara var tvungen att fota dem ;) Just dessa var blåa (vilket jag tycker är jättefint), men det finns ju även hortensier i andra färger som till exempel rosa. Ha en fin fortsättning på dagen! 

Blueberries

När vi var i sommarstugan förra veckan var vi som jag tidigare skrivit ute mycket i skogen. Det fanns jättemycket blåbär där! Det fanns faktiskt inte bara i skogen utan också i vår trädgård :) Man behövde inte gå många meter för att hitta en hel del med bär. Här på bilderna ser ni bara första dagens skörd och vi var där i en hel vecka... ;) Det är verkligen såå gott med blåbär tycker jag! HÄR kan ni se ett tips på hur man kan äta blåbär. 

Timjanblommor

Alltså jag ÄLSKAR min kamera! Jag brukade inte fota med systemkamera innan jag köpte denna men det är jättestor skillnad. Här ser ni några blommor på timjan. Älskar när det blir så suddigt i bakgrunden! Fick en kommentar på ett tidigare inlägg att jag tar så fina bilder och det gör mig verkligen superglad att höra! Tack tack tack! Och jag har ändå bara haft denna kameran i drygt en vecka så tänk hur bra det kan bli när jag lärt mig ännu mer om inställningarna! 

Humla

För några dagar sedan flög det in en humla i vårt uterum och satt där en bra stund. Då passade jag självklart på att plocka fram kameran och fota den lite. Blev faktiskt förvånad över hur stilla och länge den satt där. Visst är humlor fina förresten? De ser så mjuka och gosiga ut haha.

Hoppas att ni inte har något emot att det har blivit lite fler bildinlägg på bloggen nu än vad jag hade tidigare. Jag tycker det är så roligt att fota nu med min nya kamera hihi