Renée Risberg!

Kategori: Hår & frisyrer

MY HAIR - BRAIDED CROWNJag älskar att fläta och fixa frisyrer (som jag har nämnt innan). Min kusin Ebba brukar alltid vilja få en fläta när vi träffas så det är ju win win! ;) Senaste flätan jag gjorde var en slags "braided crown" fast en egen version. Det är egentligen två vanliga utbakade flätor som sedan är ihopsatta i slutet. Snyggt va? <3

 

MY HAIR - FLÄTA I FLÄTAN

 

Igår kände jag för att göra något med håret och inte bara ha det utsläppt som jag alltid har ;) Det blev en liten fläta i en fläta och jag måste säga att jag verkligen tyckte det blev fint! Det ger det lilla extra till flätan och tar bara några extra sekunder jämfört med en vanlig fläta. Enkelt är det också. Dela bara upp håret i tre delar varav en är mindre än de andra två. Fläta den minsta delen och gör sedan en fläta av alla tre delar. Klart!

 

Ser ni förresten så brun jag har blivit under lägret? hihi ;)

 

MY HAIR - NYKLIPPT

 

I tisdags var jag hos frisören och klippte mig. Har inte klippt mig på ett tag då jag ville att det skulle växa en bit, men nu var det dags :) Känns riktigt fräscht inför sommaren även om det känns (och såklart är haha) lite kortare. 

Mycket nöjd är den här tjejen iallafall :) Kram på er!

 

BRAIDED HAIRFlätade min lillasysters hår för ett tag sedan :) Jag tycker hon passar jättebra i flätat hår men det tycker jag att de flesta gör! Så snyggt! Jag som älskar att fläta blir såklart superglad när hon ber mig om hjälp! ♥ 

NEW HAIRHäromdagen var jag och klippte topparna. Jag själv tyckte inte mitt hår va så slitet men efter att ha klippt det såg man att det nog va det hehe :) Fick även håret lite stylat, lite Hollywoodsvall typ ;) Känns lite kort även om det bara va ungefär en centimeter som klipptes, men man vänjer sig!

 

MY HAIR - BRAID

 

 

Här kommer en (eller ja, egentligen fyra ;)) bilder på en enkel flätfrisyr jag gjorde någon gång runt nyår. Jag gjorde min fläta på mig själv men om man tycker det är svårt kan man ju be någon annan om hjälp :) Jag gjorde alltså en utbakad fläta som började på ena sidan av pannan och gick sedan sakta nedåt samtidigt som man går bak mot andra sidan av nacken. Lite svårt att förklara men jag hoppas ni förstår :)