Renée Risberg!

Kategori: Musik av mig

All Done - Renée Risberg

Idag är det ingen vanlig dag för idag har min första egna EP släppts på bland annat Spotify!! Den heter "All Done" och innehåller fem låtar som jag skrivit, gjort musik till och producerat själv. Ni hittar den på Spotify HÄR. Hoppas ni tycker om låtarna! Skriv gärna en kommentar när ni lyssnat 

Jag släpper en EP!

Vet ni vad?! Idag är det exakt två veckor tills jag släpper min första alldeles egna EP! Den 19 september kommer ni alltså att kunna lyssna på den. Jag längtar verkligen efter det! :D Så lägg nu den 19 september på minnet! Är ni taggade på att lyssna? 

Mashup - Rolling the way you try

Kommer ni ihåg att jag och Viktoria gjorde en mashup i höstas? (Ni kan lyssna på den här) Nu har vi gjort ännu en mashup som denna gången innehåller NIO olika låtar!! Ni kan lyssna på den HÄR samtidigt som ni kollar på vår musikvideo :) Ni får gärna lämna en liten kommentar om ni gillar den 

Live Cover - Wasted

Som jag skrev i fredags så var jag med och spelade på tre av min skolas skolavslutningar. På videon som ni hittar HÄR så kan ni se och höra framträdandet :) Det var faktiskt första gången som jag uppträdde på gymnasiet så det var lite nervöst, men det gick jättebra! Hoppas ni gillar den! 

Cover - Shake It Off

Nu finns en ny cover av mig uppe på YouTube! Denna gången blev det en cover på Shake It Off av Taylor Swift. Ni får jättegärna kika in på videon genom att klicka på någon av bilderna eller HÄR. Om ni gillar min cover får ni också jättegärna skicka en kommentar till mig och kanske även prenumerera på kanalen! Det skulle göra mig superglad! :) Kram på er!