Renée Risberg!

Kategori: Nageldesigner

My Nails - Aubergine

I USA köpte jag och min lillasyster några nagellack. Ett av dessa är det jag har på mina naglar just nu. En underbar vinröd nyans som passar perfekt på hösten. I skarpt ljus är den nästan klarröd och i mörkt ljus ser den väldigt väldigt mörkröd ut. Kul att det ser lite olika ut tycker jag :) Jag målade två lager, men hade jag målat ett till hade de nog blivit lite mörkare.

Nagellacket kommer från Sinful Colors och färgen heter 1049 Aubergine. Jag älskar verkligen deras nagellack som jag skrivit innan, men som sagt finns de tyvärr inte att få tag på i Sverige vad jag vet.

Ha en superbra fredagskväll! <3

My Nails - Blue with some glitter

Just nu ser mina naglar ut såhär. Det var ett bra tag sedan jag hade blått nagellack senast så jag blev lite sugen på det. Dessutom piffade jag upp naglarna med lite glitter på ena sidan, som ni kan se på bilderna. Det är ett guldigt glitter med lite instänk av bl.a. rött. Väldigt enkelt men samtidigt snyggt tycker jag. Kändes kul med en lite kallare färg på nagellacket än sommarens varma färger. Det är ju trots allt kallare nu ;)

My Nails - Matte Purple

Då var det måndag igen :) Jag tänkte börja veckan med ett litet nagelinlägg eftersom jag målade mina naglar igår. Jag valde en ganska mörk och murrig lila som det var väldigt länge sedan jag använde sist. Den kommer från Sinful Colors (köpt i USA). Jag ÄLSKAR verkligen den färgen!! Beroende på vilket ljus man är i ser den ibland mer blå ut och ibland mer lila. Coolt! Istället för ett vanligt glansigt topplack tänkte jag att jag kunde använda ett matt, men det blev inte spciellt matt... Det blev inte sådär glansigt som det brukar men inte helt matt heller. Men det blev ändå fint tycker jag. Vad tycker du? 

My Nails - Flowers and contrast

Hejsan alla! Igår målade jag naglarna efter att ha varit utan nagellack i typ en vecka haha. Jag kände för något med färg och mönster, så det resulterade i en korallfärgad/orange grund och vita blommor med en blå prick i mitten. Orange och blå är kontrastfärger och framhäver därför varandra. Jag tycker det blev jättefint! Vad tycker ni? 

My Nails - Kiwinaglar

Igår målade jag mina naglar och den här gången blev det lite speciellt ;) Jag gjorde kiwinaglar! Jag tycker faktiskt att det blev riktigt kul och coolt. Det är inte heller så svårt att få till vilket gör det hela lite roligare. Det kommer ett inlägg med en tutorial på dessa inom kort, så håll utkik efter det! 

My Nails - Fransk Manikyr

I lördags konfirmerades mina konfirmander som jag tidigare nämnt och det var verkligen såå fint! De är så himla fantastiska!! Jag hade en blommig klänning på mig och därför ville jag ha en enkel och diskret nageldesign, så det fick bli fransk manikyr. Jag tycker det är så fräscht och fint och det är en skön omväxling från mina senaste nageldesigner :) Brukar du göra fransk manikyr?