Renée Risberg!

Kategori: Outfits

My Outift - Jeans and Leather

Skor - Stadium // Jeans - H&M // Tröja - Van Heusen // Skinnjacka - Forever 21 // Halsband - H&M

Förra helgen hjälpte min lillasyster mig med att fota outfitbilder och det blev väldigt många bra! Det är därför det blev lite fler bilder än det brukar haha ;) Innan hon fotade mig hade jag och Hannah varit på en fotorunda som jag nämnde förra helgen. Det blev väldigt många bra bilder där också men de har jag inte hunnit redigera än, men det kommer! <3

My Outfit - Malmö Live

Tröja - GAP // Byxor - Kappahl // Skor - DinSko // Solglasögon - H&M

Här kommer en outfit från när vi var vid Malmö Live (bland annat) för någon vecka sedan. Pappa hjälpte till att fota mig. Det var verkligen jättefint där och dessutom en fin fotoplats ;) Dock tycker jag det känns lite konstigt att ta såna här bilder när det sitter folk precis bredvid (vilket det gjorde här), men man får göra det effektivt haha! Hoppas att ni får en fin dag! 

My Outfit - Västra hamnen

Topp - Charlotte Russe // Byxor - Esprit // Skor - Dinsko

I söndags var jag och min familj i västra hamnen på en liten utflykt och pappa hjälpte mig då att fota dessa outfitbilder. Jag tycker det är lite roligare att fota när vi är iväg för att inte få samma bakgrund hela tiden ;) Ha en fortsatt bra dag! 

Outfit - Motljus

Topp - BikBok // Shorts - Papaya // Skor - Dinsko

I torsdags var jag och Hannah ute på en liten promenad för att testa min nya kamera. Hon fotade dessa bilderna på mig. Väldigt fina tycker jag! Jag har fortfarande inte lärt mig alla inställningar och så, men det kommer :) Ha en fin söndag! 

Bikini från Gina Tricot

För ett tag sedan köpte jag denna bikinin på Gina Tricot. Älskar färgen och dessutom gör den så att man ser lite extra brun ut ;) Tyvärr hittar jag inte underdelen i denna färgen på deras hemsida, men här är länken till själva produkten iallafall och här är länken till överdelen (som finns i denna färgen). 

My Outfit - Sunday

Blus - American Eagle // Kjol - Forever 21 // Boots - Din Sko

Igår blev mina konfirmander konfirmerade och jag måste säga att konfirmationen blev superfin! Vi ledare hade skrivit om texten på "hallelujah" och sjöng den som en överraskning. De blev väldigt överraskade och glada :)
Här kommer iallafall några outfitbilder från ett par veckor sedan. Ha en fin söndag!