Renée Risberg!

Kategori: Produkter & recensioner

Recension - bareMinerals Brow Master Brush

För några veckor sedan fick jag hem min vinst från bareMinerals tävling på instagram. Jag har tidigare recenserat deras Brow Powder som jag fick i vinsten, men nu tänkte jag också skriva en recension om deras ögonbrynsborste Brow Master Brush.

På ena sidan finns en snedställd borste och på andra sidan finns en spiralborste. Jag tycker det är väldigt praktiskt med en spiralborste så man snabbt och enkelt kan borsta igenom brynen utan att behöva ta en ny borste. Själva borsten är inte supertunn, utan lite "fluffigare"/tjockare. Detta gör att när man målar en linje med ögonbrynsskuggan blir den inte knivskarp, utan lite mer naturlig. Detta är någonting som passar mig eftersom jag föredrar lite mer naturliga bryn + att man alltid kan skarpa till kanterna med lite concealer :)

Sammanfattningsvis tycker jag att detta är en bra ögonbrynsborste för dig som gillar hyfsat naturliga ögonbryn och inte vill ha knivskarpa linjer direkt. Tips! Bra om man inte är van vid att fylla i ögonbrynen.

Recension - Formula 10.0.6 Pores be pure

För några veckor fick jag hem ett pressutskick som innehöll denna lermask från Formula 10.0.6. Jag hade aldrig testat något från det märket innan, men hade hört mycket bra om det, så jag var väldigt nyfiken på att prova! :)

Min första reaktion var att jag älskar förpackningen! Älskar att den är matt och sättet texten är skriven. När man sedan öppnar korken möts man av en underbar doft. Jag är verkligen inte bra på att beskriva dofter, men det står ju bland annat "strawberry" på förpackningen så det är väl jordgubb den luktar ;) Men hursomhelt älskar jag verkligen doften!

Själva konsistensen på ansiktsmasken är sådär mellantjock. Den är väldigt enkel att applicera. Man ska endast applicera ett tunt lager av den som sedan ska sitta i 10-15 minuter. Efter det sköljer man av den.

Jag brukar applicera lermasken framförallt på näsan och sen lite upp i pannan, lite ut på kinderna och sedan lite på hakan. När den torkar blir den väldigt stel så man kan inte röra ansiktet så mycket ;)

Resultatet då? Jag tycker den är jättebra!! Mina små svarta prickar på näsan har blivit färre och mindre. De är inte helt borta men definitivt bättre och vid användning under en längre period kanske de till och med försvinner helt. Jag använder masken typ två gånger i veckan vilket jag tycker är lagom för mig.

Ni hittar ansiktmasken bland annat HÄR för 99 kronor.

Pressutskick

Recension - bareMinerals Brow Powder

Som jag skrivit innan vann jag ett litet brynkit från bareMinerals innehållande detta "Brow Powder" och en ögonbrynsborste. Jag tänkte börja med att recensera ögonbrynsskuggan.

Jag har färgen "Dark Blonde/Medium Brown" som är mellan mörk och ganska kall i tonen utan att bli onaturligt kall. Jag tycker den passar mig jättebra. Något som också är bra är att man kan bygga upp den och alltså få ett mörkare resultat om man använder mer puder och få ett ljusare resultat om man använder mindre. Det är även användbart för att kunna göra en lite halvsuddig kant längst in mot näsan.

Skuggan är väldigt pigmenterad och lätt att både applicera och tona ut. Jag har aldrig tidigare testat ögonbrynspuder i lös form så jag är fortfarande lite ovan, men det är en vanesak :)

En annan sak jag gillar med denna är hållbarheten. Jag kan fylla i mina ögonbryn klockan 7 på morgonen och sen vara i skolan hela dagen och sen ha en timmes dans på kvällen och ta bort sminket typ klockan 21 och ögonbrynen ser fortfarande i princip likadana ut. Det är en jättebra egenskap tycker jag!

Allt som allt tycker jag detta är en väldigt bra produkt att fylla i ögonbrynen med!

Vinst från bareMinerals

Förra veckan fick jag hem min vinst från bareMinerals. De hade nämligen en tävling på sin instagram där man kunde vinna deras nya Brow Powder och Brow Master Brush, vilket bland annat jag gjorde! Så kul att testa nytt :) Jag använder de varje dag och gillar dem jättemycket, men jag kommer med mer ingående recensioner om ett tag. Vilken produkt vill ni att jag först ska recensera? 

Recension - bareMinerals Blemish Remedy

För ganska exakt en månad sedan fick jag hem bareMinerals nya mineralfoundation Blemish Remedy. Ni kan läsa mitt inlägg HÄR.

Jag har nu testat denna en del och måste säga att jag verkligen älskar den! Jag brukar inte använda foundation som jag har skrivit innan men denna syns eller känns inte på huden. Den ser såå naturlig ut! Huden jämnas ut och rodnader dämpas. Den täcker inte allt, men för mig är detta good enough. De rekommenderar att man ska använda deras egna borste "Seamless Buffing Brush" men eftersom att den inte kom med och jag inte har någon kabukiborste fick jag använda min "Complexion brush" från ELF. Den är inte lika tät och hård som en kabukiborste så jag tror att resultatet hade kunnat bli mer täckande med "rätt" borste. Men jag är jättenöjd ändå! Jag ska absolut fortsätta använda denna! Jag har förresten färgen 02 Clearly Pearl och den passar mig perfekt!

Denna foundation släpps idag och kostar 395kr. Så letar du efter en foundation som täcker lagom, jämnar ut huden och ser supernaturlig ut så kolla in denna! 

Pressutskick

Eye shadow från H&M - Hot Sand

Hej på er fina läsare! Hoppas ni haft en bra dag hittills! Idag tänkte jag visa er en ögonskuggspalett från H&M som jag använder i princip varje dag. Den heter Hot Sand och jag är 99,9 % säker på att den inte finns kvar i deras sortiment längre då det var ett bra tag sedan jag köpte den... Tyvärr. Men jag kände att jag ändå ville tillägna den ett eget inlägg. 

Den består som ni ser av två ögonskuggor. En väldigt ljus och en guldig. Båda är verkligen superfina och skimriga! Den ljusa använder jag i nästintill alla mina sminkningar för att highlighta i ögonvrån. Den är perfekt ljus och skimrig utan att bli för mycket. Man kan dessutom ta lite eller mycket beroende på den effekt man är ute efter. Jag använder den förresten ibland som highlighter på kindben för att framhäva och ge lyster. Den guldiga är i princip den enda guldiga ögonskuggan jag använder eftersom den är så pass bra. Jättepigmenterad och skimrig och fin!

Just dessa fägerna är jätteanvändbara så om ni inte äger liknande ögonskuggor borde ni kolla in de