Renée Risberg!

Kategori: Produkter & recensioner

Pressutskick - Pores be pure

I tisdags låg denna fina produkt i min brevlåda! Det är en lermask från märket Formula 10.0.6 som heter "Pores be pure". Masken ska hjälpa till att ta bort orenheter från huden och även öppna upp tilltäppta porer. Den innehåller naturlig lera som bland annat drar ut orenheter från huden och absorberar överskottsfett. Den luktar dessutom supergott av jordgubb!

Jag har hunnit testa den en gång och tycker redan om den jättemycket, men jag återkommer med en bättre recension när jag har testat den lite längre. 

Du hittar ansiktsmasken i butik nu för 99 kronor! Den finns bland annat på Lyko här 

Pressutskick

ELF Little Black Beauty Book - Cool

I det här inlägget skrev jag om min palett från ELF som heter "Little black beauty book - Warm". Jag har en till liten svart palett från ELF som ni ser här ovan. Denna är i färgen "Cool", men när jag köpte min hette den "Chic". Här hittar ni den på ELFs hemsida. 

Denna paletten använder jag inte lika ofta som den andra eftersom den andra har mer jordnära färger som jag använder mer till vardags. Men i denna har jag massa färger som är superroliga att testa olika sminkningar och färgkombinationer med. Dessutom försöker jag få in färgklickar i mina vardagssminkningar och då är ju denna perfekt!

Sen måste jag också ge två tummar upp för utseendet. Älskar den lila designen!

Brukar du använda mycket färg i dina sminkningar? 

ELF Little black beauty book - Warm

Ni kanske har lagt märke till att en palett står väldigt ofta bland produkterna som jag använder till mina sminkningar? Det är iallafall denna paletten från ELF. Jag kände att det kunde vara intressant att visa den och vilka färger den innehåller just eftersom jag använder den så mycket. 

För er som inte vet är ELF ett budgetmärke som framförallt säljs i USA och England (vad jag vet), men vissa produkter säljs på vissa ställen i Sverige. Jag har köpt min i USA för ganska längesen och den finns faktiskt fortfarande kvar i sortimentet här. Min heter "Volume 1" men de verkar ha bytt namn till "Warm". Jag tycker att pigmenteringen är bra, men bäst är de helt klart med en primer under. 

Dessa är mina favoriter:

1 - Denna använder jag ibland för att fylla i ögonbrynen (efter ögonbrynspenna)

2 - Denna kan man använda för att fylla i ögonbrynen om man vill ha en lite varmare ton.

3 - En fin ljus skugga med ytterst lite skimmer i som är fin som highlighter i ögonvrån eller under brynet t.ex.

4 - En mörk bronsfärgad skugga som är jättefin att mörka ner med eller använda för sig själv.

5 - En plommonfärgad ögonskugga som jag älskar att tona ut med i globlinjen (måste göra det snart igen!)

6 - En brun skugga som är perfekt i globlinjen och är väl använd som ni ser ;)

7 - En mörk färg som inte är svart utan snarare mörkmörkbrun om man inte vill ha det helt svart.

8 - En väldigt ljus och nästan vit skimrig skugga som man kan highlighta med.

9 - En matt ljus ögonskugga som jag älskar att använda som highlighter under ögonbrynet.

10 - En väldigt fin färg som är lite sådär brungrön. Jättefin både till en liten del av sminkningen eller ensam!

11 - En perfekt mellanbrun färg för att tona ut andra skuggor med för att få en finare övergång till sin egen hudfärg.

Hoppas att ni gillar inlägget! 

Recension - Nivea Protect & bronze

Denna produkt från Nivea fick jag hem tillsammans med några andra produkter för ett tag sedan (se detta inlägget). Nu har jag testat den lite i sommar och tänkte skriva lite vad jag tycker om den.

Själva produkten är en olja som skyddar huden mot UVA och UVB-strålar men samtidigt hjälper huden på traven för att bli mer brun. Låter hur bra som helst!! Jag måste säga att det är jättesvårt att testa om det verkligen funkar eftersom jag inte vet hur brun jag blivit om jag använt vanlig solkräm istället. Visst, man kan testa denna på ett ben och en vanlig på det andra, men det vill jag inte riktigt ;) Men jag har blivit lite brun och jag har iallafall inte bränt mig så den funkar för mig!

Det är ju en olja, och jag som inte är så van vid sololjor tyckte det var lite oljigt och halvkladdigt, men efter ett litet tag går det in i händerna. Dessutom är den inte jättedryg vilket gör att man måste använda ganska mycket. 

Men sammanfattningsvis tycker jag att den skyddar mot att bränna sig i solen, men det krävs ganska mycket för att täcka områdena man vill smörja in. Har du testat denna? Vad tyckte du? 

Pressutskick

Pressutskick - Blemish remedy bareMinerals

Som jag avslöjade lite igår fick jag i onsdags hem ett pressutskick från bareMinerals. Detta är en mineralfoundation som bekämpar acne. Såhär står det om produkten:

"En viktlös mineralfoundation, med medium till full täckningsgrad, som minimerar synligheten av acne samt förebygger uppkomsten av nya utbrott. Dessutom lugnar den rodnad i huden och är talgreducerande för en vacker, strålande hud."

Den låter verkligen underbar och jag testade den faktiskt lite snabbt och den verkar jättebra, men jag väntar ett tag innan jag skriver en recension så jag kan testa den mer :) Men jag kan redan nu säga att jag ÄLSKAR förpackningen! Det är ett spegelblankt lock på dosan (som tyvärr är väldigt svårt att fånga på bild...) och den är såå fin och lyxig!

Lansering är den 15 september 2015. Längtar till att testa denna ordentligt! 

Pressutskick

Vinst - Vision Haircare

För ett tag sedan vann jag en tävling på Sannas blogg och under veckan fick jag hem min vinst. Den består av ett kit från Vision Haircare. Jag fick ett hårspray, två solkrämsspray med olika SPF och ett saltvattenspray. Superbra vinst verkligen! Ska bli jättekul att testa allt!