Renée Risberg!

My Makeup - Green Smoky

Hej! Idag får ni se en grön enkel sotning som inte är för intensiv. Som jag nämnt innan ber jag om ursäkt för bilderna, men det kommer snart bättre bilder! Ha en underbar helg!

BAS:
- Kicks concealer trio
- bareMinerals Blemish remedy foundation
- Elf pressed powder
- NYC bronzer

ÖGON:
- NYX HD eyeshadow base
- Sleek Makeup i-Divine Eyeshadow palette Original
- H&M ögonskuggsduo Hot Sand
- L'oréal Voluminous Butterfly Mascara

My Outift - Jeans and Leather

Skor - Stadium // Jeans - H&M // Tröja - Van Heusen // Skinnjacka - Forever 21 // Halsband - H&M

Förra helgen hjälpte min lillasyster mig med att fota outfitbilder och det blev väldigt många bra! Det är därför det blev lite fler bilder än det brukar haha ;) Innan hon fotade mig hade jag och Hannah varit på en fotorunda som jag nämnde förra helgen. Det blev väldigt många bra bilder där också men de har jag inte hunnit redigera än, men det kommer! <3

Mitt sminkbord

Hej alla! Hoppas ni har fått en härlig start på söndagen. I det här inlägget tänkte jag visa er hur mitt sminkbord ser ut för tillfället. Jag har gjort ett inlägg för snart ett år sedan (HÄR) där jag visade mitt sminkbord, men jag "möblerar om" lite då och då så här kommer en uppdatering :)

På bilderna här över ser ni först en översikt och sedan lite närmare bilder. Jag har en "makeup organizer" som jag köpte i USA för ett par år sedan som verkligen är jättebra och praktisk. Mycket enklare att hålla i ordning allting då.

Här ser ni mina paletter och ännu närmare bilder på mina mascaror och min makeup organizer. Jag tycker verkligen om mitt sminkbord! (Och särskilt när det är såhär bra ordning ;) )

Har du ett sminkbord? Hur ser det ut? <3

My Nails - Blue with some glitter

Just nu ser mina naglar ut såhär. Det var ett bra tag sedan jag hade blått nagellack senast så jag blev lite sugen på det. Dessutom piffade jag upp naglarna med lite glitter på ena sidan, som ni kan se på bilderna. Det är ett guldigt glitter med lite instänk av bl.a. rött. Väldigt enkelt men samtidigt snyggt tycker jag. Kändes kul med en lite kallare färg på nagellacket än sommarens varma färger. Det är ju trots allt kallare nu ;)

My Makeup - Two Tones

Godkväll! Vad har ni för planer för kvällen? Själv ska jag titta på idol och äta godis hehe :) Man får ju njuta av att det är fredag! Här är iallafall en väldigt enkel sminkning med två ögonskuggor (en lite mörkare och en lite ljusare) och mascara. Inga konstigheter helt enkelt. Hoppas ni får en fortsatt trevlig fredag <3

BAS:
- Kicks concealer trio
- bareMinerals Blemish remedy foundation
- Elf pressed powder
- NYC bronzer

ÖGON:
- NYX HD eyeshadow base
- Elf little black beauty book Volume 1
- L'oréal Voluminous Butterfly Mascara

Recension - Formula 10.0.6 Pores be pure

För några veckor fick jag hem ett pressutskick som innehöll denna lermask från Formula 10.0.6. Jag hade aldrig testat något från det märket innan, men hade hört mycket bra om det, så jag var väldigt nyfiken på att prova! :)

Min första reaktion var att jag älskar förpackningen! Älskar att den är matt och sättet texten är skriven. När man sedan öppnar korken möts man av en underbar doft. Jag är verkligen inte bra på att beskriva dofter, men det står ju bland annat "strawberry" på förpackningen så det är väl jordgubb den luktar ;) Men hursomhelt älskar jag verkligen doften!

Själva konsistensen på ansiktsmasken är sådär mellantjock. Den är väldigt enkel att applicera. Man ska endast applicera ett tunt lager av den som sedan ska sitta i 10-15 minuter. Efter det sköljer man av den.

Jag brukar applicera lermasken framförallt på näsan och sen lite upp i pannan, lite ut på kinderna och sedan lite på hakan. När den torkar blir den väldigt stel så man kan inte röra ansiktet så mycket ;)

Resultatet då? Jag tycker den är jättebra!! Mina små svarta prickar på näsan har blivit färre och mindre. De är inte helt borta men definitivt bättre och vid användning under en längre period kanske de till och med försvinner helt. Jag använder masken typ två gånger i veckan vilket jag tycker är lagom för mig.

Ni hittar ansiktmasken bland annat HÄR för 99 kronor.

Pressutskick