Renée Risberg!

Halloween - Deer Makeup

Dags för min andra och tyvärr sista halloweensminkning för i år. Detta ska alltså föreställa ett rådjur :) Jag måste säga att jag verkligen gillar denna sminkningen riktigt mycket! Tycker att den blev jättesöt! Vad tycker du? Är inte frisyren jättesöt också? hihi

Precis som min förra halloweensminkning behövs inga speciella halloweensminkprodukter för att skapa denna sminkning. En tutorial kommer upp imorgon! Den får ni inte missa! <3

Tutorial - Vampire Makeup

Idag visar jag er steg för steg hur ni gör denna vampyrsminkning. Häng på!

1. Börja eventuellt med en ögonprimer och applicera sedan en mellangrå ögonskugga över hela ögonlocket.

2. Använd en lite mindre borste och sota lite svart ögonskugga ytterst längst fransraden för mer intensitet.

3. Applicera sedan svart ögonskugga även under ögat längs fransraden. Var inte rädd för att det blir brett och långt ner, för det är det som gör effekten :)

4. Använd en lite fluffigare borste och tona ut kanterna lite.

5. Nästa steg är att sota in en rödorange ögonskugga i sminkningen. Tona alltså ut kanterna med hjälp av en lite fluffig borste och din röda ögonskugga.

6. Applicera sedan den röda skuggan i ögonvrån också för en mer läskig look. Jag valde att inte ha mascara, men vill du ha det går det såklart superbra det också!

Applicera ett rött läppstift eller ett läppbalsam med samma röda ögonskugga över. Om du vill kan du också värma upp ansiktet lite med solpuder, men var väldigt sparsam för att inte tappa vampyrkänslan.

Hoppas du hängde med i alla steg och testar sminkningen! Lycka till! <3

Halloween - Vampire Makeup

Här kommer min första halloweensminkning för i år. Detta är alltså en vampyr sminkning utan blod eller konstigheter. Troligtvis har du redan allt som behövs hemma. Jag tyckte det blev väldigt bra och min familj tyckte att jag såg läskig ut, så då hade jag ju lyckats ;) En bra sminkning även för de som inte vill gå all in med halloweensminkning men ändå göra något speciellt. Imorgon får ni en tutorial på ögonsminkningen! Ha en fin dag!

Halloweenvecka

Hejsan! Idag tänkte jag berätta för er att jag denna veckan kommer ha en liten halloweenvecka! Det kommer sammanlagt komma upp två halloweensminkningar och dessutom tutorials på dessa. Inläggen kommer upp 12.30 måndag - torsdag. <3

My Makeup - Bronze

Hejsan! Förlåt för dålig uppdatering, men jag har fokus på lite annat som ni snart kommer få veta ;) Här är iallafall en brun skimrig sminkning som kanske passar bäst till lite festligare tillfällen, beroende på hur mycket man brukar sminka sig. Hoppas ni gillar den!

BAS:
- Kicks concealer trio
- bareMinerals Blemish remedy foundation
- Elf pressed powder
- NYC bronzer
- H&M ögonskuggsduo Hot Sand (som highlighter)

ÖGON:
- NYX HD eyeshadow base
- Elf little black beauty book Volume 1
- L'oréal Voluminous Butterfly Mascara

LÄPPAR:
- Isadora moisturizing lipgloss 44 Nude pearls

Recension - bareMinerals Brow Master Brush

För några veckor sedan fick jag hem min vinst från bareMinerals tävling på instagram. Jag har tidigare recenserat deras Brow Powder som jag fick i vinsten, men nu tänkte jag också skriva en recension om deras ögonbrynsborste Brow Master Brush.

På ena sidan finns en snedställd borste och på andra sidan finns en spiralborste. Jag tycker det är väldigt praktiskt med en spiralborste så man snabbt och enkelt kan borsta igenom brynen utan att behöva ta en ny borste. Själva borsten är inte supertunn, utan lite "fluffigare"/tjockare. Detta gör att när man målar en linje med ögonbrynsskuggan blir den inte knivskarp, utan lite mer naturlig. Detta är någonting som passar mig eftersom jag föredrar lite mer naturliga bryn + att man alltid kan skarpa till kanterna med lite concealer :)

Sammanfattningsvis tycker jag att detta är en bra ögonbrynsborste för dig som gillar hyfsat naturliga ögonbryn och inte vill ha knivskarpa linjer direkt. Tips! Bra om man inte är van vid att fylla i ögonbrynen.