Renée Risberg!

Kategori: Vardagsliv

Vitt marmorskal

Denna dagen började inte jättebra. Jag hade ganska tajt med tid redan om mitt tåg skulle gått i tid, men det var inställt... Så jag fick springa till bussen (det går bara ett tåg i halvtimmen) och åka till närmsta tågstation och sen tog jag tåget därifrån till skolan och sprang sista biten. Men jag kom bara en minut sent, så det var ju ändå ganska bra!

Något som är lite roligare är att jag och pappa i helgen fixade mitt skal. Som jag har skrivit om här har jag ett genomskinligt skal och sen skriver vi ut en bild som jag har under. Denna gången blev det marmormönster vilket jag tyckte blev superfint!! Gillar ni också marmor?

Sista sommarlovsdagen

Då var sista fredagen på sommarlovet kommen. Känns lite konstigt och tråkigt, men det ska ändå bli kul att komma igång tycker jag. Igår var jag barnvakt nästan hela dagen och det var jättemysigt! I eftermiddag ska jag hämta på dagis och passa dem en liten stund igen :) I onsdags fick jag förresten hem ett pressutskick på en höstnyhet som jag tänkte skriva om imorgon. Spännande! Ha en fin fredag! 

Cinos födelsedag

Idag fyller vår lilla kanin Cino år!!! Sötaste kaninen ever <3 Det får bli lite extra godis till honom idag och en tårta ;) Här kan ni se en supergullig bild på Cino från i julas 

Min nya skolväska

För ett par veckor sedan var jag och familjen på en liten utflykt och kikade bland annat in i en Accentbutik där vi hittade en ny skolväska till mig. Min gamla har gått sönder lite så det behövdes! Jag tycker denna är jättefin och superfin färg dessutom! Kul med något annat än svart tycker jag. Den har ett litet fack med blixtlås på baksidan, ett litet fack med blixtlås på baksidan på insidan (båda är alltså på samma "vägg") och två små öppna fack på insidan av framsidan. Det är viktigt med många småfack tycker jag för att använda till t.ex. mobil, nycklar, busskort, mobilladdare osv. Jag är jättenöjd! 

Ny design

Ny design på bloggen!! Här kan ni se hur den såg ut innan. Jag har fixat så att alla kategorier finns under headern så är det enklare att se tänkte jag :) Sen en ny header på det. Vad tycker ni? Jag gillar! 

Juli - Sammanfattning

Juli verkligen sprang iväg tyckte jag! Håller ni med? Här kommer en kort liten sammanfattning på juli månad :)

Tyvärr har jag bara publicerat två (?!) sminkningar under juli. Anledningen är dock att jag bland annat var på läger och sen har jag inte sminkat mig typ någon gång. Isåfall har det bara blivit mascara och det är inte så kul att lägga upp på bloggen ;)

Det har blivit lika många nagelinlägg som sminkinlägg och här ser ni faktiskt skillnaden mellan när jag fotat med min gamla kamera och min nya. Jag ska bli bättre på inställningarna, men den är iallafall amazing!

Det har bara blivit en outfit under juli från en kort fotorunda med Hannah. Så fina färger i bilderna tycker jag!

Nu i augusti kommer ju snart skolan igång igen och då kommer jag iallafall sminka mig lite oftare än jag gjort under sommarlovet.